Ce pensie are Aurel Niamțu, concurentul de la "Românii au Talent", sezonul 12. A primit Golden Buzz din partea Andrei

Data publicării:
Sursa foto: Aurel Niamțu, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Aurel Niamțu, captură TV

Aurel Niamțu, concurentul de la "Românii au Talent", care i-a cucerit pe jurați a dezvăluit ce pensie încasează de la statul român, la 72 de ani.

Aurel Niamțu, în vârstă de 72 de ani, a venit la "Românii au Talent", sezonul 12 pentru a cânta. Nimeni nu se aștepta la o asemenea voce, iar jurații au fost impresionați de prestația acestuia. Fără să stea prea mult pe gânduri, Andra apăsat cel de-al șaptelea Golden Buzz de la Românii au talent și l-a trimis pe concurent direct în semifinală. 

Deși a fost la înălțime și a surprins pe toată lumea cu vocea sa, Aurel Niamțu se descurcă cu greu în viața de zi cu zi, mai ales că pensia sa este una extrem de mică. 

Aurel Niamțu: „Este rușinos”

Aurel Niamțu a mărturisit că primește de la statul român suma de 1.000 RON. Acesta a povestit că reușește să își plătească facturile și să își cumpere ceva de mâncare. De asemenea, Aurel Niamțu a precizat că uneori mai păstrează câțiva lei pentru a le da și nepoților săi câte ceva.

”Sunt zile în care artiștii nu au ce pune pe masă. Eu am o pensie de 1.000 lei. Ce să fac cu ea? De-abia reușesc să-mi plătesc și facturile, să-mi cumpăr de mâncare și mai rămân bani și de pus deoparte, de dat la nepoți.

Glumesc, este rușinos! Nu ai ce să faci cu acești bani o lună de zile”, a declarat Aurel Niamțu, conform BZI.

Totodată, concurentul de la "Românii au Talent" a subliniat faptul că uneori mai merge la evenimentele la care este invitat să cânte, însă sumele pe care le primește sunt destul de mici. 

”Mai merg la un hotel și cânt. Nu iau sume mari, însă mă duc pentru că reușesc din acei bani să-mi mai acopăr cheltuielile.Deși nu prea se merită nici să te îmbraci pentru anumite sume care ți se oferă la evenimente, însă astea-s lucrurile în România!”, a mai declarat Aurel Niamțu.

Andra a apăsat al șaptelea Golden Buzz la Românii au Talent 2022

Andra a apăsat butonul auriu și l-a trimis pe Aurel Niamțu în semifinală.  Concurentul nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns.

”A fost așa de frumos și în momentul ăsta nu mai e nevoie de alte cuvine decât din toată inima apăsăm împreună. Felicitări, ne vedem direct în semifinală”, a spus Andra, după care a apăsat pe butonul auriu alături de Mihai Bobonete.

”Domnule Aurel, pe mine m-ați întors în timp și într-o perioadă extraordinară și vreau să vă spun că vă mulțumesc din toată inima. Sunt un mare admirator al muzicii ușoare românești. Vocea dvs sună atât de părintește pentru mine în ureche și m-ați emoționat foarte tare”, a spus Mihai Bobonete.

”Mi-a plăcut atât de mult, mi se pare că sunteți un exemplu perfect de ceea ce înseamnă profesionalism. Mi se pare că vă stăpâniți vocea perfect, mi se pare că știți exact ce faceți pe scenă, știți să vă lăsați sufletul să se ducă în voce atunci când trebuie. Experiența pe care o aveți și vocea și talentul au format un spectacol care pe mine m-a bucurat din tot sufletul”, a spus Dragoș Bucur.

”Eu sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu unei voci care până acum nu am auzit. Cântă de o viață și foarte mulți am aflat despre el în seara asta. Cumva faptul că omul ăsta nu a fost cunoscut până acum e un pic ciudat, la talentul și la valoarea lui”, a mai spus Andra. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel