Ce pensie are Alexandru Arșinel. Averea actorului se ridică la o sumă frumoasă

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD
Descriere foto: Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Actorul a ieșit la pensie, după 60 de ani de activitate, iar suma pe care o încasează este una frumușică. 

Alexandru Arșinel este fără dar și poate unul dintre marii actori ai României. După 60 de ani de activitate, acesta a ieșit la pensie și mulți s-au întrebat ce sumă de bani încasează actorul. Ei bine, Alexandru Arșinel are o pensie de 8.936 lei. Îndrăgitul actor și-a făcut public declarația de avere în anul 2020. Potrivit acesteia, Alexandru Arșinel încasează anual următoarele venituri: 33.720 lei pensie de revoluţionar, 73.512 lei pensia de la stat, 74.772 lei indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii şi 10.800 de lei, o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă, potrivit cancan.ro

 

„Există o indemnizație de merit dată de Ministerul Culturii la profesori, actori, arhitecți. Am obținut locul întâi într-un top al celor mai buni artiști.

Toate sumele sunt justificate oficial, consider că le merit. Am 82 de ani și am obținut o indemnizație de merit si o pensie după 70 de ani de muncă. Dacă mă justific înseamnă că mă simt vinovat!

Și faptul că am fost operat de transplant de rinichi și am fost salvat, iar pentru unii a fost anormal pentru că mi s-a întâmplat mie. Nu am un leu obținut în viața mea decât prin muncă. Am 70 de ani de muncă , am fost 20 de ani director.”, a declarat marele actor în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

 

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital

 

 

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Actorul a avut mari probleme de sănătate în ultima perioadă, iar seară a ajuns de urgență la spital.  Alexandru Arșinel s-ar fi simțit rău și a sunat imediat la numărul de urgență. 

Odată ajuns la spital, actorului i s-a recoltat un set de analize pentru a verifica starea sa de sănătate. Mai mult, Alexandru Arșinel i-ar fi spus medicului că a avut un puseu de tensiune din cauza supărărilor, lucru care i-ar fi declanșat starea de rău.

„Domnul Alexandru Arșinel a fost adus la Unitatea de Primiri- Urgențe a Spitalului Universitar de Urgență București la ora 21.34, cu ambulanța.
A fost evaluat, consultat, investigat paraclinic. I s-a administrat tratamentul necesar. În urma evaluării interdisciplinare, pacientul a decis să părăsească spitalul la ora 01.50, refuzând internarea„, a declarat Biroul de presa al SUUB.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel