Ce pensie alimentară primește fiul Andreei Mantea de la tatăl lui, Cristi Mitrea. Nimeni nu se aştepta la suma asta

Data publicării:
Andreea mantea și Crisitan Mitrea, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Andreea mantea și Crisitan Mitrea, sursa instagram/ colaj foto

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu pentru o scurtă perioadă. Cei doi s-au despărțit atunci când vedeta era însărcinată în patru luni, însă acum luptătorul MMA îi plătește fiului său pensie alimentară.

Cristian Mitrea și Andreea Mantea au format un cuplu în urmă cu câțiva ani, de unde a rezultat și un băiețel superb, pe nume David Andrei. Din nefericire, drumurile celor doi s-au separat, fiecare văzându-și de propria viață.

Cei doi au rupt orice legătură, însă Cristi Mitrea contribuie  cu pensia alimentară la creșterea fiului său. Surse din anturajul celor doi au declarat că luptătorul MMA îi oferă o sumă infimă față de veniturile lunare ale Andreei.

“Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru playtech.ro.

 

Andreea Mantea, agresată de Cristian Mitrea în timp ce era însărcinată

 

Andreea Mantea a șocat pe toată lumea după ce a declarat că tatăl fiului său, Cristian Mitrea a agresat-o fizic, în timp ce era însărcinată.

"A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.", a declarat Andreea Mantea pentru WoWbiz



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel