Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei: „Plătesc singură chiria la Milano

Data publicării:
Mădălina Ghenea, foto Instagram
Descriere foto: Mădălina Ghenea, foto Instagram

Mădălina Ghenea a dezvăluit ce pensie alimentară primește fiica ei de la tatăl ei, Matei Stratan.

Mădălina Ghenea s-a hotărât să dezvăluite ce pensie alimentară primește fiica ei de la Matei Stratan. Frumosa artistă, cunoscută la nivel internațional a precizat că își plătește singură chiria în Milano. 

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Din relația lor a rezultat o fiică superbă, pe nume Charlotte. La scurt timp după ce fetița a venit pe lume, îndrăgita actriță și tatăl micuței au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a mărturisit că fiica ei primește 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei, Matei Stratan

„Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei', a spus Mădălina Ghenea la Insta Story.

Totodată, Mădălina Ghenea a ținut să precizeze că se află în vacanță alături de fiica ei și totul este plătit de către ea. 

„Încetaţi cu prostiile! În acest moment sunt în vacanţă cu fiica mea şi ţin să precizez că am plătit eu biletele de avion şi hotelul!', a menționat vedeta.

Ce trucuri folosește Mădălina Ghenea pentru un posterior de covorul roșu. Actrița a dezvăluit antrenamentul cu care se menține în formă

Mădălina Ghenea are 31 de ani, este mămică singură și a cucerit o lume întreagă cu fumusețea ei. Bărbați celebri, precum Gerard Buter și Leonardo Di Caprio, au dorit să o aibă la braț. Actrița a preferat să rămână singură după despărțirea de Matei Stratan, tatăl fetiței sale și să își concentreze atenția asupra micuței Charlotte și a carierei. Timpul liber și-l dedică antrenamentelor, pe care recent le-a împărtășit cu fanii ei.

Frumoasa actriță se antrenează din greu la sală, lucrand mai mai multe grupe musculare, însă ateția maximă este pe fesieri. 

La 1,79 de metri  înălțime și 55 de kilograme, am putea spune că Mădălina Ghenea este întruchiparea perfecțiunii. Actrița nu este însă de aceeași părere și spune că are și ea defecte, printre care celulită și puțină burtică. 

”Adevărul este că sunt o persoană normală, nu am picioare kilometrice, am celulită și puțină burtă, nu am fundul perfect, dar poate că cei 20 de ani de muncă m-au învățat cum să pozez și să-mi ascund defectele. Prefer să o arăt pe Mădălina care nu pozează și nu este retușată, fără filtre, într-un videoclip selfie în oglindă. Recunosc că de multe ori mi se întâmplă să văd fotografii făcute în aceeași zi, în același loc, dar din unghiuri diferite, obiective diferite și să arăt ca o persoană complet diferită. (...) Dar, în cele din urmă, cei care mă cunosc știu cine sunt cu adevărat și adevărul este că realitatea este mult mai importantă decât lumea virtuală”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel