Ce pățesc zodiile între 3 și 5 dimineața. Camelia Pătrășcanu explică cum afectează Neptun retrograd în zodia Pești, fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează Neptun retrograd în zodia Pești, fiecare semn zodiacal.

Neptun retrograd în zodia Pești are efecte extrem de importante, până pe data de 6 decembrie. Camelia Pătrășcanu a mărturisit, în exclusivitate pentru fanatik.ro, cum afectează acest fenomen fiecare semn zodiacal. Celebrul astrolog a precizat că vom avea multe semne, în special între orele 3 și 5 dimineața. 

Berbecii au intuiție în legătură cu vindecarea și tratamentul lor. Interiorizează mai mult și văd mai clar unele lucruri legate de corpul lor. Pentru sănătate, au un aspect foarte bun. Pot avea sentimentul că, în ciuda eforturilor lor, orice ar face cineva pândește din spate, că există piedici invizibile.

Taurii au un Neptun retrograd plin de dezamăgiri legate de prieteni ori de societatea în care se află. Pot avea sentimentul că nu se mai regăsesc în anumite grupuri. Elementele de legătură se diluează, se topesc, dispar. Unde cândva se simțeau bine, dintr-odată spun că le place să se distreze altfel ori că au alte interese.

Pentru Gemeni, vin atenționări cu privire la capcane, oboseală, stres, legate de responsabilități. Au mult de reflectat dacă e timpul, e momentul, au vârsta și cheful pentru diverse lucruri de făcut și cu ce vin ele la pachet. Neptun retrograd spune: știi, poate nu îți pare toxic ceva, dar e posibil să fie mai mult decât ai nevoie sau poți duce.

Racii au retrogradarea lui Neptun în zona cunoașterii, a educației. Pot avea multe teste morale de dat. Sunt situații în care lasă de la ei, mai ales în august sau septembrie. Au niște teste și e bine să nu se grăbească să tragă concluzii sau să spună că e bine sau e rău. Ideea e să nu condamne, pentru că Neptun aduce o înțelegere profundă dincolo de fapte. Asta nu înseamnă că fac compromisuri pentru a nu greși, dar există mai multe unghiuri din care pot privi o situație.

Pentru Lei, Neptun retrograd permite renunțări, dar cu grație. Le dă curajul să fie detașați, să facă lucruri financiar vorbind, dar fără să se agațe de anumite lucruri. Au în vedere un câștig, dar Neptun militează pentru suficientă detașare încât să nu fie prizonierii unui câștig.

Fecioarele își analizează situațiile în care sunt retrase, lașe, n-au curaj, sunt temătoare, neîncrezătoare în ele. Finalul de vară aduce situații relaționale în care se rușinează de ele, deși simt că trebuie să facă pași. E un test să vadă că destinul unor colaborări depinde de alegerea lor, dacă să intervină sau nu și cum intervin. Dacă sunt paralizate de teamă, faptul că pierd un tren le poate schimba mult destinul unei relații.

Pentru Balanțe, Neptun retrograd poate fi dezamăgitor în plan profesional. Poate veni cu momente de demotivare. Au sentimentul că sunt speculate și sacrificate. Pot descoperi multe mașinațiuni, oameni care își atribuie meritele lor, idei care li se preiau, oameni care trag sfori pe la spate pentru a se promova pe ei.

Scorpionii au o retrogradare care aduce unele regrete că n-au mărturisit iubirea, cât aveau, la timpul potrivit. Pot exista situații de viață care se repetă. Pot descoperi rădăcina unui anumit tipar, mai ales în dragoste. Nu sunt convingeri neapărat corecte, dar le-a dictat pentru multă vreme un comportament. Ei niciodată nu spun te iubesc sau își cer scuze. Au șansa să realizeze niște erori de judecată.

Săgetătorii au nevoie și pot manifesta, cu Neptun retrograd, mai multă grijă pentru confortul familiei. Simt nevoia să își încarce bateriile. Harta lor, spre finalul verii, e foarte frumoasă în carieră. Au nevoie să se întoarcă în locul lor sacru ori și-l caută. E o perioadă un pic delicată, căci trebuie să se bazeze pe ei și pe cei de lângă ei.

Capricornii au și ei o perioadă tensionată. Își dau seama că s-au creat anumite relații din cauza interpretării muțeniei lor. Legat de comunicare, au șansa acum când spun prea mult sau prea aspru niște lucruri, când tac și rănesc. August și septembrie sunt luni delicate în care trebuie să își măsoare atent cuvintele.

Vărsătorii au un Neptun retrograd care îi avertizează să nu se risipească. Se pot apuca de lucruri care sunt mai mari decât puterile lor. Nu mai trebuie doar să viseze. E un tranzit destul de realist.

Peștii, în schimb, privesc adânc în sufletul lor. Pot realiza care nu e calea lor. Poate nu știu care e calea lor, dar sigur își dau seama că anumite poteci nu li se potrivesc. Pot lua contact cu conștiința lor, care le spune ce e potrivit pentru ei și ce nu e potrivit. Recunosc anumite momente delicate față de ei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 iul 2023, 10:19 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience