Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin. Mihai Voropchievici: "Ei vor dragoste şi o căsnicie fericită"

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin.

Invitat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre numărul care ne arată compatibilitatea cu partenerul.

"Se adună fiecare cifră din data naşterii. Deci, ziua, luna şi anul. Apoi reducem la o singură cifră.", a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 1

Pentru un partener cu cifra de destin 1, ideal ar fi ca partenerul să aibă cifra de destin 3 sau 5. 1 este mai auster, iar 3 şi 5 sunt două firi libere şi expansiva, care nu te lasă să mori. Unui 1 îi trebuie un năzdrăvan. La fel de bine se poate plia cu un 6. Este foarte benefic pentru că 6 este foarte afectiv. 6 este singura cifră de destin care se pliază cu celelalte. Dacă vrei numai dragoste, ai nevoie de o cifră de destin 6. 1 cu 1 - iese pasional, dar până îşi scot ochii. E ca şi cum te vezi pe tine în oglindă. 1 cu 7 este productivă, pentru că 7 are o latură romantică. 7 nu prea vorbeşte. 1 cu 8, niciodată. 8 este auster. E omul care vrea competiţie

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 2

Cifra de destin 2 poate avea o relaţie armonioasă cu 8, dar şi cu 9. 4 si 7 sunt potrivite, dar face o combinaţie fantastică cu 4. 4 si 8 sunt partenerii care vor dragoste şi o căsnicie fericită. 2 merge cu 1 si cu dinamicul 5. Poate fi ceva pasional. Nerecomandată combinaţia 2 si cu 3.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 3

Voiosul 3 este compatibil cu 5 si 7. 5 la fel de aventuros, iar 7 introvertit. Combinaţie care nu se prea potriveşte este cu 1 şi 8. 3 şi 8 este ideală pentru a construi ceva. Ar trebui evitate relaţiile cu cifra de destin 4. Uneori şi cu 6, chiar dacă e armonios nu este compatibil cu 3.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 4

4 se combină foarte bine cu 2, 6 şi 8. 4 şi 8 iese catastrofă. O combinaţie posibil şi echilibrată este între 4 şi 7. Nu sunt recomandate relaţiile cu 5 şi cu 3.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 5

Cel cu cifra de destin 5 poate încerca relaţii cu 1, 3, 6. Cel mai potrivit ar fi cu 3 si cu 7. Ei sunt firi libere, iar cât timp sunt firi libere fiecare face ce vrea. Nu îşi reproşează. O combinaţie bună cu 8 şi cu 9, dar nu se leagă. 9 nu va înţelege niciodată nevoia de nou şi de aventură. El face aventura, dar pe muteşte. 5 mai bate şi toba.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 6 

Cifra de destin 6 merge cu 2. Câteodată merge şi cu 8, dar 6 se înţelege bine cu eroicul 1. Are asigurată liniştea în casă. Mai încearcă şi relaţie cu exoticul de 5, dar doar aşa ca să vadă cum e cu un năzdrăvan.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 7

Cifra 7 de destin este critică şi pretenţioasă. Aşteaptă numai lucruri măreţe. El nu acceptă orice oameni. Cea mai potrivită combinaţie ar fi cu 3 şi 5. Pe 2 îl consideră foarte superficial. Numărul 8 este prea materialist pentru 7. În timp ce cea mai proastă combinaţie este cu 9. 7 şi 6 face o combinaţie benefică atât timp cât 7 nu devine obositor pentru 6.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 8

Este în căutarea unui partener pe care să-l poată manipula. Cu 2 şi 6 ar fi combinaţia cea mai bună. Şi cu 4, dar uneori. Aştia au timp doar de muncă şi afaceri. 6 nu trebuie să fie obositor. Poate să aibă o relaţie cu numărul 1, dar fiind cu păreri diferite, pot ieşi scântei. Pentru aventuri - 8 cu 3 şi 5.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 9 

E secretos. 9 încearcă câteodată să facă o combinaţie cu 6 şi 3. Cu 2 poate să fie compatibil. Fac combinaţie atât timp cât nu-şi expun familia. O altă relaţie ar putea fi între 9 şi 1. 1 e curios cât de afectiv e 9 şi cum ştie să ofere dragoste. 9 este căutător de dragoste şi întotdeauna pentru el orice legătură nouă este o nouă descoperire. Evită numărul 5 şi 7.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience