Ce părere are Oana Zăvoranu despre femeile care fac avort. Vedeta a fost extrem de sinceră

Data publicării:
Oana Zăvoranu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, foto Instagram

Oana Zăvoranu și-a spus părerea sinceră despre femeile care fac avort. Vedeta a dat niște replici destul de dure.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Bruneta este extrem de sinceră și spune întotdeauna lucrurilor pe nume, fără nicio ezitare. Recent, Querida le-a răspuns fanilor la câteva curiozități, pe rețelele de socializare. Una dintre ele a fost legată de un subiect foarte delicat și anume, avortul. Actrița și-a exprimat părera sinceră despre acest subiect.

Vedeta este de părere că femeile nu trebuie judecate pentru alegerile lor și că au dreptul să facă ce vor cu corpul lor. De asemenea, Oana Zăvoranu a precizat că femeile care recurg la acest gest cu siguranță au motive bine întemeiate.

”Nu pot judeca 100% un astfel de subiect. Nu știi niciodată ce e în spatele unei astfel de decizii, dar parcă mai degrabă aș înclina către avort (deși nu trebuie să se ajungă acolo pentru că există metode contraceptive)”, a scris Oana pe Instagram.

 

Totodată, bruneta a menționat și un motiv plauzibil pentru care este mai bine să faci avort: „Decât să toarne copii nedoriți cu nemiluita, care mai departe să nu fie iubiți, îngrijiți, educați, care să ajungă delincvenți sau psihopați. Dacă te naști fără să fii dorit măcar de mamă, viața e grea, karma la fel”.

 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au probleme în căsnicie

 

În ultima perioadă, în presă au apărut tot mai multe speculații potrivit cărora Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf nu se mai înțeleg. Vedeta a ținut să facă lumină în acest caz și a declarat că, deși au mai existat uneori tensiuni, au reușit să depășească împreună orice situație și că dragostea lor este una foarte mare.

”Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report” de la Antena Stars.

 

 

Citește și: Oana Zăvoranu a fost trădată de rude



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel