Ce părere are Mihaela Rădulescu despre statutul de divă: Îmi place să fiu și divă, cam la fel de mult cât îmi place să dau cu mopul

Data publicării:
Sursa foto: Mihaela Rădulescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihaela Rădulescu, Instagram

Mihaela Rădulescu a dezvăluit faptul că-i place statutul de divă, dar este nevoie să se ocupe și de treburile casnice, în același timp.

Mihaela Rădulescu este prezentă în lumina reflectoarelor de aproximativ 28 de ani, timp suficient pentru a-și consolida o imagine bine definită. Vedeta recunoaște faptul că îi place statutul de divă , dar nu o deranjează nici să se ocupe de partea casnică. Aceasta spune că orice femeie are nevoie de ambele ipostaze, pentru a duce o viață echilibrată și fericită. 

"E un apelativ amuzant, de cele mai multe ori. Nu cred că există dive full-time, cred că toate ne simțim așa când ne aranjăm fabulos, când îmbrăcăm rochii și tocuri, când îndrăznim un ruj roșu sau o coafură nouă. Îmi place să fiu și divă, cam la fel de mult cât îmi place să dau cu mopul. Ambele circumstanțe sunt necesare și de neevitat, pentru o viață sănătoasă de femeie fericită și… iubibilă.  Că tot vorbeam despre casă…", a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit viva.

Mihaela Rădulescu nu are nicio proprietate în România

Mihaela Rădulescu nu mai locuiește în România de aproximativ 15 ani și duce o viață perfectă în Monaco, unde deține într-o casă de lux. Vedeta spune că nu vede rostul unei proprietăți în România, pentru că oricum nu se mai vede locuind aici niciodată.

"Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea. De aici și preocuparea constantă de a ajuta în fel și chip, prin fundația mea, cu campanii personale, cu ajutoare de la prietenii de aici… Am câteva realizări la acest capitol umanitar de care-s foarte mândră.", a continuat aceasta.

De când nu și-a mai vizitat vedeta locul natal

Mihaela Rădulescu a recunoscut faptul că-și vizitează foarte rar locurile natale, iar când era copil mergea doar în vacanțe. Vedeta și-a dorit dintotdeauna să plece la București, pentru că îi oferea mai multe posibilități.

"Demult. Dar am alte motive să mă întorc acolo, într-o vizită de lucru, pun la cale ceva cu o pietreancă. 

Mi se părea lumea prea mică și inertă acolo, visam să fac multe. Am plecat la facultate și nu m-am mai întors, decât în vacanțe. ", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel