Ce operații estetice are Vladimir Putin. Medicii i-au dat de GOL adevărata FAȚĂ: E CLAR, NU e același! Se numește dismorfofobism

Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Ce operații estetice are Vladimir Putin. Medicii esteticieni din România și din străinătate au rupt tăcerea.

 

Vladimir Putin este în atenția tuturor de câteva zile, după ce, pe neașteptate, a declanșat un război dur contra Ucrainei, aruncând în stradă milioane de oameni. 

Agresivitatea atacului a stârnit valuri de reacții, iar atitudinea lui Vladimir Putin este de neînțeles, de neconceput și criticată aspru de mulți oficiali. 

Mai mulți oficiali americani au declarat că președitele Vladimir Putin este "frustrat și posibil instabil din punct de vedere psihic, eretic și delirant", potrivit USA Today.

În plus, amenințarea lui Putin în ceea ce privește punerea forțelor nucleare în alertă a continuat să ridice semne de întrebare, motiv pentru care actualii și foștii oficiali americani, experți în domeniu susțin că președintele Putin are ieșiri din ce în ce mai nervoase și că ar putea fi, astfel, instabil psihic și au făcut o paralelă cu aparițiile publice ale lui Putin de acum câțiva ani față de cele de acum, din dorința de a exemplifica schimbarea lui drastică.

 

Oficiali americani au spus, pentru NBC News, că Putin prezintă un comportament diferit față de cel pe care îl avea în urmă cu mai mulți ani, are ieșiri foarte nervoase din cauza defășurării războiului, iar economia rusă are foarte mult de suferit din cauza sancțiunilor occidentale, iar de aici și "frustrarea" despre care se vorbește.

Are Vladimir Putin operații estetice? "Trăsăturile lui arată o faţă buhăită, nu a unui om gras"

 

Aceste lucruri i-a determinat pe specialiști să-l analizeze atent pe Vladimir Putin, care la cei 69 de ani are un chip perfect, cu pielea întinsă, cu pleoapele ferme.

Dana Miricioiu, unul dintre cei mai buni medici chirurgi plasticieni din România, a vorbit despre evoluția fizică a lui Vladimir Putin de-a lungul anilor şi a dezvăluit detalii importante despre personalitatea sa.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel