ADEVĂRUL despre operațiile estetice ale lui Vladimir Putin. Părerea medicilor esteticieni

Data publicării:
Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Președintele rus pare că a recurs la mai multe operații estetice, în ultimii ani, pentru a-și ascunde vârsta de 69 de ani.

Cel mai de temut om politic de la Kremlin este subiectul discuțiilor pe social media, în ultimul timp. Tot mai mulți oameni și experți din domeniu spun că omul politic și-ar fi făcut numeroase operații estetice, pentru a-și menține fața tânără. Zvonurile au la bază o poză cu președintele Rusiei, de acum câțiva ani, în care apare cu o înfățișare total diferită.

"Cred că fiecare om din lumea aceasta, nu cred că trebuie să fii un bun specialist să realizezi că înfățișarea lui Putin nu mai este aceeași. Se vede foarte clar că intervențiile chirurgicale chiar există și cred că sunt numeroase, dar nu asta este problema, pentru că eu nu îl judec sau îl caracterizez acum din punct de vedere al unui bărbat care apelează la intervenții estetice", a spus Dana Miricioiu, medic estetician, la Antena 3, potrivit DC News.

Vladimir Putin ar avea mai multe operații estetice

Deși Vladimir Putin a negat aceste zvonuri, medicii esteticieni spun că acesta are nu doar una, ci numeroase intervenții. Printre ele se numără: botoxul, la care ar fi apelat din 2011, acidul în pomeți, din 2014, intervenții în jurul ochilor și a bărbiei, relatează The Sun. Medicii esteticieni denumesc acest lucru drept dismorfofobie, adică o persoană care nu este mulțumită de înfățișarea sa și își face numeroase operații, pentru a o îmbunătăți.

"Foarte multe intervenții și sunt intervenții făcute de-a lungul anilor, nu ne-am rezumat la o singură intervenție, ci o intervenție care a urmat după o altă intervenție. Din fericire pot să mă exprim și din acest punct de vedere fără a-mi încălca deontologia profesională. Există o tulburare psihică și anume dismorfofobia, pe care noi chirurgii plasticieni încercăm să o recunoaștem la pacienți. La unii o recunoaștem, la alții vedem că de fapt este doar o atingere a acestei laturi. În momentul în care un pacient vine în mod repetat la tine de-a lungul anilor, nefiind mulțumit cu înfățișarea pe care o are, dorind să schimbe și ce a făcut a doua oară, și ce a făcut a treia oară, asta înseamnă că există o tulburare la nivel psihic de nemulțumire față de propria persoană, uneori chiar de neîncredere în propria persoană, astfel încât  e nu se mai recunoaște și încearcă să schimbe. E o tulburare introdusă din 1997.", a mai spus Dana Miricioiu pentru sursa citată.

"Trăsăturile și fața lui este buhăită. Pe mine m-a șocat"

Medicii esteticieni spun că președintele rus nu doar că și-a făcut câteva intervenții chirurgicale, ci îl acuză că și-a schimbat complet înfățișarea, prin intermediul acestora.

"Este clar că trăsăturile lui s-au modificat, trăsăturile lui și fața lui este buhăită, nu mai e fața unui om gras, e fața unui om care a depus foarte mult lichid. Pe mine m-a șocat. Cearcănele clar pot fi umplute, se pot umple cu acid hialuronic, se pot umple cu grăsime proprie, este clar că a fost un lifting. Intervențiile sunt clar multe și în serie, inclusiv forma feței, inclusiv faptul că buzele nu mai sunt aceleași, nu mai are niciun relief. Ochii lui erau ochi exoftalmici, acum fanta este foarte îngustă, asta înseamnă că au fost clar intervenții chirurgicale la nivelul pleoapei superioare și inferioare. Când le faci multe este posibil să ai un efect urât. Din punctul meu de vedere la el intervențiile sunt urâte. Toate reliefurile feței au fost distruse prin atâtea intervenții.", a mai adăugat chirurgul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel