Ce obiect INEDIT ține Andreea Marin în dormitor. Puțini și-ar pune așa ceva în cameră

Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin a dezvăluit ce obiect inedit ține în dormitor.  Nimeni nu se aștepta la așa ceva. 

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Vedeta a fost întotdeauna discretă când a venit vorba despre viața personală. Cu toate astea, Andreea Marin a făcut recent câteva dezvăluiri inedite. Prezentatoarea TV  a dezvăluit de-a lungul timpului că este adepta  a tot ce este frumos, luxos, calitativ și de bun gust. Recent, vedeta și-a decorat casa după bunul plac. Mai mult decât atât, Andreea Marin și-a montat și un obiect inedit în dormitor. Ei bine, este vorba despre o cadă albă, cu inserții vintage aurii, unde aceasta se relaxează. 

 

„Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn.

Cu lăzi de zestre pictate și baie cu chiuvetă din piatră… o mansardă-poveste, cu vederea spre câmpul pe care trec zilnic vaci și oi și câinii care păzesc turma, e idilică imaginea, iar în zare vezi o pădure. Așadar, după un efort de doi ani cu o pandemie de traversat, acest loc de suflet a devenit realitate, deci uităm ce a fost greu, căci… a meritat.”, a declarat Andreea Marin, într-un interviu acordat celor de la unica.ro.

 

Andreea Marin a mărturisit că a renovat două clădiri în același timp și este foarte mândră de rezultat. Totodată, vedeta a precizat că a lucrat cu oameni care și-au făcut treaba și totul a ieșit așa cum și-a dorit.

 

„E o loterie dacă ajungi sau nu până la capăt ori cedezi nervos pe drum și renunți, căci, în construcții și amenajări, trebuie să ai un mare noroc să găsești echipe bine organizate și cu pricepere adevărată. În final, după vreun an de încercări, eu am avut șansa să găsesc oameni dedicați meseriei lor, care să pună umărul cu dăruire la împlinirea visului meu”, a completat diva pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel