Ce nume va purta emisiunea prezentată de Florin Călinescu la Prima TV și când va putea fi urmărită

Data publicării:
Florin Călinescu, captură foto ProTV
Descriere foto: Florin Călinescu, captură foto ProTV

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV după plecarea de la Pro TV. Când va începe emisiunea actorului?

Florin Călinescu a luat pe toată lumea prin surprindere după ce și-a anunțat plecarea de la Pro TV. Chiar dacă gurile rele spuneau că acesta s-ar retrage definitiv de pe micile ecrane, iată că marele actor a semnat cu Prim TV și va avea propria lui emisiune. 


„Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten, Adrian (n.r Adrian Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori.


Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri.


Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice.


Nu am nici o teamă, nicio frică, e mai curând genul meu să contruiesc decât să mă dau pe tobogane făcute de alții, cu trasee bine gândite de ei, pentru ei și pentru distracția unor inconștienți”, a transmis Florin Călinescu într-un live pe Facebook.


„Florin Călinescu Show” va fi numele emisiunii pe care fosta vedetă Pro TV o va prezenta începând cu 19 octombrie. 


Telespectatorii vor putea urmări emisiunea lui Florin Călinescu în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 20.00 la 22.00, la Prima TV, potrivit TVMania.


„Începând cu 19 octombrie, o să vedeți ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar, din păcate, planurile vieții sunt și cu flux, și cu reflux. O să fac o emisiune căreia cred că putem să îi găsim locul cu siguranță, pentru că ce făceam acum mai mulți ani mi se pare că era o cafea cu lapte”, a spus Florin Călinescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel