Ce nume va primi fiul cel mic al Adelei Popescu. Radu Vâlcan a făcut anunțul

Data publicării:

Radu Vâlcan a dezvăluit care va fi numele fiului său cel mic.

În urmă cu o lună de zile, Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară. Deși mulți s-au întrebat ce nume au ales proaspeții părinți pentru cel mic, aceștia au ținut secret acest aspect.  Cu toate astea, în urmă cu puțin timp Radu Vâlcan a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie în timp ce îl ține pe micuțul său în brațe, iar cu această ocazie a împărtășit cu fanii și numele celui de-al treilea băiețel.

Ei bine, numele ales de Adela Poescu și Radu Vâlcan pentru cel de-al treilea băiețel este Adrian.

”Nici Adrian nu face excepție. Între o râgâială și un pârț, două cuvinte-s de ajuns. Te iubesc! ”, a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan)

 

Și Adela Poescu și-a surprins fanii și le-a spus că pe cel de-al treilea fiu al său îl va chema Adrian. Aceasta a postat pe InstStory o imagine în care are la gât un colier cu litera A, iar pe aceasta, Adela a scris: „“A de la Alexandru, Andrei și Adrian .”

În ultimele două săptămâni, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” a avut parte de puțină odihnă și liniște deoarece doi dintre băieți au fost plecați în vacanță la țară. Aceștia s-au bucurat de aer curat și peisaje pitorești, dar acum au revenit acolo unde primesc toată dragostea din lume. 

Andrei și Alexandru au fost foarte fericiți când și-au văzut fratele mai mic, pe care l-au „botezat” chiar ei, Avionel, iar Radu Vâlcan a surprins un moment deosebit în care Adela Popescu stă cu mezinul familiei în brațe, iar cei doi băieți sunt în jurul ei. 


”Marea regăsire. După două săptămâni de vacanță la Susani, suntem, în sfârșit, în formulă completă. Nu-mi mai rămâne decât să spun, "hai cu Doamne-ajută”, a scris Adela Popescu pe Facebook în dreptul fotografiei în care apare împreună cu băieții săi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel