Ce nume își dorește Cabral pentru fiul său. Soția lui, Andreea, nici nu vrea să audă: „Ea nu și nu, că nu-i place”

Data publicării:
Andreea Ibaka și Cabral, foto Arhiva personală
Descriere foto: Andreea Ibaka și Cabral, foto Arhiva personală

Cabral și Andreea Ibacka au devenit zilele trecute părinți de băiat și sunt în culmea fericirii, dar încă nu s-au hotărât asupra unui nume. 

Andreea Ibacka a născut pe data de 5 octombrie un băiețel perfect sănătos. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară, dar Cabral trece prin aceste emoții pentru a treia oară, acesta având o fată deja ajunsă la vârsta adolescenței dintr-o căsnicie anterioară. 


Cabral și Andreea Ibacka au zece ani de căsnicie. Deși lucrurile nu au mers întotdeauna bine între cei doi, au reușit într-un final să treacă peste orice obstacol.


Acum sunt mai fericiți ca niciodată, dar nu se pot hotârî asupra unui nume pentru fiul lor. Cabral a dezvăluit discuția amuzantă pe care a avut-o cu soția și cu fiica lui, pe seama alegerii unui nume. 


„Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină:


– Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris Cabral pe una dintre rețelele de socializare.


Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Andreea pe timpul sarcinii


”Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.


Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a spus Andreea pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel