Ce nu ar trebui să faci niciodată după ce faci duș vara. Avertizarea experților

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Experții au dezvăluit ce nu trebuie să faci niciodată după ce faci duș vara.

1. Nu lăsați niciodată scurgerea neacoperită după ce faceți duș

Potrivit bestlifeonline.com, gândacii se pot strecura cu ușurință prin scurgere, dar există o acțiune simplă pe care o puteți întreprinde pentru a preveni acest lucru. Entomologul Don Miller a declarat pentru Action News Now că acoperirea scurgerii atunci când nu o folosiți poate ajuta la menținerea gândacilor afară. Asta înseamnă că nu ar trebui să lăsați niciodată scurgerea descoperită după ce faceți un duș. Gândacii sunt în mare parte nocturni și vor ieși probabil noaptea. De aceea, este deosebit de important să vă acoperiți cel puțin canalele de scurgere cu un "dop sau o plasă" înainte de culcare pentru a împiedica gândacii să intre peste noapte.

Ai putea, de asemenea, să schimbi scurgerea cu una cu găuri mai mici.

Dacă vă îngrijorează faptul că gândacii își fac drum prin scurgere în timp ce sunteți la duș sau dacă nu vreți să vă amintiți să o acoperiți după ce ați terminat dușul, puteți pur și simplu să schimbați scurgerea. Do It Yourself sugerează să achiziționați un nou capac pentru scurgerea dușului, care are găuri mai mici, astfel încât gândacii să nu se poată strecura prin el.

Gândacii pot urca și prin scurgerea chiuvetei din bucătărie

 

Gândacii nu se târăsc doar prin scurgerea dușului - pot intra prin orice orificiu de scurgere, inclusiv prin chiuveta din bucătărie. Chiuveta de bucătărie poate fi deosebit de ispititoare pentru gândaci datorită bucăților de mâncare lăsate adesea în țevi. De asemenea, este indicat să vă clătiți în mod regulat țevile din bucătărie și coșurile de gunoi cu apă caldă și un detergent pentru chiuvete de bucătărie pentru a le scăpa de resturi și particule de mâncare, care pot atrage acești dăunători. De asemenea, ar trebui să acoperiți această scurgere pe timp de noapte sau să căutați una cu găuri mai mici.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel