Ce nu ar face niciodată Speak, nici măcar pentru Ștefania: Mai bine preferă să se despartă de ea

Data publicării:
Speak, sursa instagram
Descriere foto: Speak, sursa instagram

Speak a recunoscut care ar fi unul dintre motivele pentru care ar prefera mai bine să se despartă de Ștefania.

Spek și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt apreciați pentru felul în care se susțin reciproc, dar și pentru dragostea pe care și-o poartă. Speak și Ștefania au demonstrat în emisiunea  "Asia Express" că fac o echipă pe cinste și că sunt alături unul de celălalt în orice situație. Acest lucru i-a dus pe cei doi până în finala concursului, acolo unde au ieșit pe locul doi.

Cu toate astea, cei doi îndrăgostiți au avut parte de cea mai mare și importantă realizare din relația lor: cererea în căsătorie. Speak și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare iubitei sale, Șefania, care i-a răspuns cu un mare "DA". 

Speak a dezvăluit ce nu ar face niciodată, nici măcar pentru Ștefania

În cadrul emisiunii „Îs geană pi tini”, Speak a dezvăluit ce nu ar face niciodată, chiar dacă acest lucru ar duce la despărțire. Acesta i-a arătat colegului său un videoclip cu un cuplu care făcea bungee jumping. Speak a mărturisit că nu ar face niciodată asta, nici măcar de dragul Ștefaniei și chiar cu riscul de a se despărți.

„Eu n-aș face-o! Să-mi zică Șoarecul (n.r. porecla Ștefaniei), nu știu...<<Mă despart de tine dacă nu sari cu mine acolo>> i-aș zice <>”, a afirmat fostul concurent de la Asia Express, în dialogul său cu Vlad Drăgulin.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel