Ce nu ai voie să faci dacă mergi cu avionul privat al lui Kim Kardashian. Regulile stricte ale vedetei: "Nu respirați; nu atingeți nimic"

Data actualizării: | Data publicării:
Kim Kardashian, foto Instagram
Descriere foto: Kim Kardashian, foto Instagram

Cele două reguli stricte pe care Kim Kardashian le impune musafirilor care urcă în avionul ei privat


Kim Kardashian a dezvăluit recent regulile stricte pe care trebuie să le urmeze un invitat atunci când zboară cu avionul ei privat.

Avionul, pe care Kardashian l-a numit "Kim Air", a fost cumpărat de vedetă în februarie 2022 pentru suma uriașă de 95 de milioane de dolari, potrivit revistei Hello.

Cu toate acestea, Kardashian a vrut să personalizeze designul avionului, ceea ce a crescut valoarea acestuia la 150 de milioane de dolari.

În timpul primului sezon al emisiunii "The Kardashians" de pe Hulu, Kardashian a oferit un tur al avionului ei somptuos, glumind: "Mă simt ca și cum aș face MTV Cribs pentru avioane".

 

@annieluvscxck Kim shows off her $150 million custom private jet! #kim #kimkardashian #kardashian #kardashians #kuwtk ♬ original sound - annie

Ea le-a oferit telespectatorilor un tur personal al avionului, care a fost proiectat de Tommy Clements și Waldo Fernandez.


La bordul avionului există în total zece paturi, dintre care câteva se pot transforma în paturi King-size, și două băi. 

"Nu am visat niciodată că voi deține un avion", a spus ea. "Am vrut ca acesta să se simtă ca o extensie a mea și ca o extensie a casei mele".

Kardashian a continuat, lăudându-se cu scaunele personalizate ale avionului său.


"De obicei, avioanele sunt întunecate cu piele mai deschisă. La al meu, am avut personalizat numai lemn deschis. Am avut o baie pusă în față și o baie pusă în spate. Fiecare scaun are propriul încărcător de telefon!"

 

De asemenea, ea a împărtășit că "cea mai bună, cea mai interesantă parte a avionului" sunt accentele de cașmir adăugate la fiecare element posibil, de la compartimentele de bagaje de deasupra capului, la tavane, scaune și tetiere.

Când vine vorba de un avion atât de luxos precum cel pe care îl deține Kardashian, nu este de mirare că există câteva reguli pe care trebuie să le urmezi.

 

Iată care sunt cele două reguli stricte pe care Kim Kardashianle impune musafirilor ei atunci când merg în avionul ei privat.

1. Nu-i pătați scaunele.

În timpul unui episod recent al emisiunii "The Kardashians", vedeta a demonstrat că regulile stricte se aplică și membrilor familiei sale.

Într-o scenă, Kardashian și sora ei mai mică, Kendall Jenner, luau avionul pentru călătoria lor la Milano pentru o prezentare de modă Prada.

În timpul conversației lor, Kardashian a precizat că Jenner trebuia să păstreze avionul personalizat în stare impecabilă.


În timp ce cele două surori vorbeau pe FaceTime, Jenner a împărtășit faptul că "urma să meargă să se bronzeze rapid cu spray" înainte de zborul lor.


"Un bronz cu spray înainte de a urca în avionul meu?" a întrebat Kardashian.

"Nu, este unul de trei ore, așa că stau în el timp de trei ore și apoi fac un duș", a explicat Jenner.


Kardashian a avertizat-o apoi pe Jenner că scaunele sale cu interior crem sunt prea frumoase pentru a fi pătate.

"Ai văzut scaunele din cașmir?", a întrebat ea. "Nu poți să-ți dai cu spray bronzant pe scaunele mele din cașmir".

 

@dashempire Kim was scared about her cashmere seats #kimkardashian #kendalljenner #thekardashians ♬ original sound - dashempire

 

2. Fără pantofi de exterior în avion.

În timp ce le oferea fanilor un tur în stil MTV "Cribs" al avionului său privat, Kardashian a dezvăluit că în curând nu va permite pantofi de exterior pentru persoanele aflate la bordul "Kim Air".


"Nu respirați; nu atingeți nimic", a spus ea, în ceea ce privește decorul personalizat. "Fără pantofi în avion și voi lua papuci personalizați Skims. Nu ar fi atât de drăguț dacă aș face Skims personalizate în această culoare, ca pijamale, șosete, pături și papuci?".

În septembrie 2022, Kim Kardashian s-a ales cu reacții negative pentru poziția ei privind schimbările climatice.
În timpul unui interviu pentru revista Interview, vedeta de reality-show a declarat că " ea crede în schimbările climatice", dar "alege" cum să contribuie la inversarea efectelor.

"Cred în schimbările climatice și cred că orice poate ajuta", a declarat ea pentru publicație. 

"Dar cred, de asemenea, în a fi realistă și cred că uneori există atât de multe motive de îngrijorare pe această planetă și poate fi foarte înfricoșător să îți trăiești viața cu anxietate".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel