Ce ni se poate întâmpla pe patul de moarte. Drumul spre sfârșitul vieții, demistificat de o asistentă medicală /video

Data publicării:
Fotografie de la KoolShooters : https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/zapada-flori-copaci-arbori-6495747/
Descriere foto: Fotografie de la KoolShooters : https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/zapada-flori-copaci-arbori-6495747/

Julie McFadden, o asistentă medicală în vârstă de 41 de ani stabilită în Los Angeles, a dezvăluit recent șase fenomene "de neimaginat" care au loc atunci când cineva se află pe patul de moarte. Julie este urmărită de milioane de persoane în mediul online și își folosește platforma pentru a demitiza procesul de moarte și agonie.

Într-un videoclip postat pe YouTube, Julie a discutat despre fenomenele care însoțesc moartea, recunoscând că, inițial, a fost inconfortabil să împărtășească aceste lucruri, dar a simțit că este important să educe oamenii, deoarece aceste chestiuni sunt firești.

Printre fenomenele pe care le-a evidențiat se numără "luciditatea terminală", "halucinațiile", "privirea morții" și altele. Ea a explicat că, deși nu a observat aceste lucruri în timp ce lucra ca asistentă într-o unitate de terapie intensivă (ATI), a început să le vadă odată ce s-a specializat în îngrijirea paliativă.

"Luciditatea terminală" este o explozie de energie pe care o poate experimenta un pacient aflat în pragul morții. Ea a menționat că este important să te bucuri de aceste momente, deoarece deseori sunt urmate de deces în câteva zile.

Un alt fenomen discutat de Julie ar fi "viziunile", care sunt halucinații în care pacienții întâlnesc persoane decedate. Julie a încurajat oamenii să accepte aceste experiențe și să le ofere sprijin celor care le trăiesc.

Julie a dezvăluit și că uneori pacienții par să aleagă momentul morții lor, anticipând exact când va avea loc acest lucru. Ea a numit acest fenomen "alegerea momentului morții".

Alte fenomene precum "atingerea morții" sau "experiența morții împărtășite" au fost, de asemenea, discutate de Julie, subliniind impactul emoțional pe care îl pot avea moartea asupra celor din jur.

Julie are planuri pentru publicarea unei cărți intitulate "Nimic de temut", un ghid informativ care demistifică drumul spre sfârșitul vieții.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel