Ce nemulțumire are ADDA, legată de soțul ei: Nu mi-a luat nicio floare

Data publicării:
Captură video Youtube/ Horia Brenciu
Descriere foto: Captură video Youtube/ Horia Brenciu

ADDA a explicat, în intermediul unui podcast, care era de fapt mesajul pozei pe care a pus-o pe rețelele de socializare, pe 14 februarie.

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, ADDA a dezvăluit una dintre nemulțumirile pe care le are legat de soțul ei. Artista s-a arătat a fi nemulțumită, pentru că acesta nu i-a cumpărat flori de ziua îndrăgostiților. Cântăreața recunoaște faptul că nici ea nu i-a făcut un cadou material, dar i-a pregătit ceva de suflet.

"Mie nu mi-a luat Cătă flori anul ăsta de 14 februarie. Și am pus o poză pe net, cu o vază goală și am desenat în paint o floare. Am scos o piesă în care am zis "Să nu-mi iei trandafiri", pe care am scos-o anul trecut, dar el nu mi-a luat nicio floare, el cred că n-a înțeles textul. I-am zis să nu-mi iei trandafir, nu să nu-mi iei nicio floare, că mie nu-mi plac trandafirii. Nici eu nu i-am luat cadou, într-adevăr, dar i-am scris o scrisoare.", a mărturisit ADDA, în podcastul Lucruri SImple, a lui Horia Brenciu.

"Nu i-am luat pentru că am avut niște situații și chiar nu am avut când să îi au. Mă revanșez eu", a fost replica lui Cătălin Rizea.

"Tata i-a adus flori mamei cu pureci"

Tot legat de acest subiect, ADDA și-a amintit și o întâmplare foarte amuzantă din copilărie.

"Tata a întârziat la propria lui logodnă, pentru că i-au venit noile seturi de boxe și le-a probat. Și după și-a dat seama că nu i-a luat lui mama flori și a tăiat din grădină de la bunică-mea și i-a adus trandafiri cu pureci și mama era pachet de nervi 100% că l-a așteptat.", a mai dezvăluit artista. 

Cum a fost cerută ADDA în căsătorie

Cătălin Rizea plănuia să o ceară în căsătorie pe artistă într-un mod grandios, cum i-ar fi plăcut cântăreței. Planul i-a fost dat însă peste cap, când aceasta a găsit inelul.

"A deschis torpedoul, a văzut cutia și mi-a zis să opresc mașina în marginea drumului și să o cer în căsătorie. Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele. 

După ce m-am pus în genunchi și am început să îi vorbesc, a trecut un tractor și nu s-a mai auzit nimic din ce ziceam. 

L-a două minute după ce a zis DA, m-a sunat socrul meu, care era în fața noastră cu mașina lui și ne-a întrebat ce s-a întâmplat. I-am zis să stea liniștit, că tocmai am cerut-o în căsătorie pe fiica lui.", a povestit Cătălin Rizea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel