Ce meserii au părinții Erikăi Isac (Macarena) / video

Data actualizării: | Data publicării:
Erika Isac
Descriere foto: Erika Isac

Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, a spus ce meserii au părinții.

Poate puțini își mai amintesc, dar Erika Isac, în urmă cu mai mulți ani, a participat la X Factor. Ce s-a întâmplat după concurs? Nimic. A spus-o chiar ea.

 

„Nu mi s-a întâmplat nimic după X Factor. Oamenii au falsa impresie că dacă apari la televizor o dată, cineva te poate observa. Unii cred că așa poate apărea o șansă Doamne iartă-mă știe de unde. Dar de fapt nu este așa... Părinții mei nu fac parte din industria media, muzicală, divertisment etc. Fac parte din cu totul alte domenii. Tatăl meu este militar și IT-ist și mai nou ceva profesor universitar, este inginer la bază, iar mama este economistă. N-au nicio treabă cu partea de media.

 

Din păcate, după X Factor, n-au știut ce să facă cu mine. A fost o încercare... Mi-au căutat un manager, dar nu a fost o colaborare prea reușită. Au încercat, pe cât au putut, să-mi ofere o șansă de orice fel, dar atunci când nu ai numerele de telefon necesare sau sfaturile potrivite... din păcate nu se întâmplă nimic. 

 

La momentul respectiv, când am participat la X Factor, mi-am luat atât de mult hate, lucru care m-a pus la pământ. Am stabilit cu părinții mei ca până la 18 ani să nu mai fac nicio mișcare”, a zis Erika Isac.

 

În a doua ediție din sezonul 5 X Factor, Erika Isac a cântat melodia interpretată de Iggy Azalea ft. Rita Ora - Black Widow.

 

Iată și prestația de la X Factor:

 

VEZI ȘI: Lovitură cu Macarena. Erika Isac l-a luat la ochi pe Mirel din Turnu Măgurele, dar nu zice nimic de Maricica de la Cucuieții din Deal:

https://www.spectacola.ro/lovitura-cu-macarena-erika-isac-l-a-luat-la-ochi-pe-mirel-din-turnu-magurele-dar-nu-zice-nimic-de-maricica-de-la-cucuietii-din-deal_36876.html

 

 

Întrebată de ce și-a luat hate după X Factor, Erika Isac a spus la Paginademedia: „Pentru că unii de peste 30 de ani numeau un copil de 15 ani curvă doar pentru că eram îmbrăcată în pantaloni scurți. O spuneau peste tot. La acel moment, doar părinții se ocupau de mine și mai era și profesoara mea de canto care mai îmi dădea sfaturi”.

 

Vedeți aici melodia momentului - Macarena:

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel