Ce meserie a practicat Ruby înainte să devină celebră. Nimeni nu se aștepta la asta: "Primul meu job oficial a fost..."

Data publicării:
Ruby, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ruby, sursa foto Instagram

Ruby a dezvăluit care a fost meseria ei, înainte să devină celebră. Artista și-a dorit dintotdeauna să cânte.

Ruby este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Artista se bucură din plin de succesul pe care îl are pe plan profesional. Vedeta și-a dorit dintotdeauna să ajungă pe scenă, iar până aici a fost un drum greu. Recent, Ruby a dezvăluit ce meseria a avut înainte să devină celebră.  Cântăreața a mărturisit că de mică a avut spirit antreprenorial și a încercat să își câștige singură banii așa cum a putut.

Potrivit artistei, înainte să cânte, aceasta a fost redactor la un post de televiziune.

„Când eram mici vindeam de toate, chibrituri împachetate în folie de ciocolată. Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii. Mă duceam la bunica și culegeam caise din copac și apoi ieșeam la poartă să le vând. Bunica îmi dădea bani, aveam tot ce îmi trebuia. Ai mei erau plecați în afară pentru mine, ca să îmi asigure traiul, dar întotdeauna mi-a plăcut să fac eu ceva.

Primul meu job oficial a fost în televiziune, am fost redactor. Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă. Eu am venit în București în clasa a IX-a. M-am mutat pentru liceu, iar bunica nu a fost lângă mine primele două săptămâni și mi-a fost foarte greu, nu puteam să dorm fără ea”, a declarat Ruby la Antena Stars.

 

Ruby a declarat că a muncit foarte mult pentru a avea viața pe care o duce în prezent. Pasiunea pentru muzică a avut-o încă de mică, iar ulerior a reușit să ajungă acolo unde și-a propus și să-și îndeplinească visul.

„Muncesc mult și pun foarte mult suflet în ceea ce fac. Lucrez la foarte multe proiecte, multe materiale video și lucrez foarte mult la mine, încerc să mă dezvolt cât mai mult. Mi-am dorit sa ajung aici, să am succes, am făcut asta de când eram mică. Toată copilăria mea m-am vizualizat ca fiind cântăreață. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că visurile mele au căpătat culoare și s-au îndeplinit.

Acum sunt înconjurată de foarte mulți oameni de la care am lucruri de învățat. Trăiesc și muncesc făcând ceea ce iubesc cel mai mult, muzica. Pot să spun că sunt cu adevărat împlinită”, a mai spus Ruby.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel