Ce meserie a avut Raluca Bădulescu înainte de intra în televiziune: „Am constatat astăzi că există o teamă sau o jenă”

Data publicării:
Raluca Bădulescu, sursa instagram
Descriere foto: Raluca Bădulescu, sursa instagram

Raluca Bădulescu a dezvăluit care este meseria ei de bază și din ce a făcut bani înainte de a intra în lumea televiziunii. 

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Dar puțini oameni cunoscut din ce făcea bani vedeta în trecut. Raluca Bădulescu a dezvăluit care este meseria ei de bază și cu ce s-a ocupat înainte de a intra în lumea televiziunii. 


Raluca Bădulescu a absolvit Facultatea de Litere și a fost profesoară, dar pentru o perioadă scurtă de timp, de doar trei luni de zile. Vedeta spune că nu s-a regăsit în acea profesie și a decis să își schimbe domeniul de activitate. 


”Înainte de televiziune, am fost, în primul rând, fata părinților mei. Am constatat astăzi că există o teamă sau o jenă să mărturisească că au fost copilul mamei și al tatălui. Eu am fost și au avut grijă de mine mereu, au grijă de copilul meu în continuare și mă laud că m-a binecuvantat Dumnezeu cu părinți minunați.


Când am terminat Facultatea de Litere, pentru trei luni am fost profesoară, dar n-a fost să fie domeniul meu. Am lucrat câteva luni de zile la o companie de telefonie mobilă la departamentul de relații cu publicul.


În următorii opt ani, am lucrat pentru o companie petrolieră, în departamentul de trading import export. Am fost corporatistă cu stil, pentru că moda mi-a plăcut întotdeauna, a fost pasiunea mea. M-am simțit bine și în acel mediu.


Televiziunea este visul oricui. Eu am avut un mare noroc, faptul că am intrat în familia Kanal D. Pentru mine nu este doar un job în televiziune, este familia mea. Dacă într-o zi nu aș mai fi în fața publicului, cred că aș face ceva în domeniul modei, mi-aș îmbunătăți calitățile de DJ. După cum știti am un proiect care se numește „When fashion meets Music”, care mixează cele două concepte; moda și muzică. Eu sper să îmbătrânim la „Bravo, ai stil!”, care este cel mai frumos proiect din viața mea”, a declarat vedeta pentru redactia.ro.


Raluca Bădulescu a făcut primele declarații după ce a fost acuzată de faptul că ar fi fost surprinsă la volan, în timp ce era sub influența unor substanțe interzise

 

Raluca Bădulescu a ținut să clarifice ultimele informații apărute în presă, cum că ar fi condus sub influența substanțelor interzise. Vedeta susține că înainte cu 24 de ore administrase niste somnifere. 

 

„Am văzut doar vreo două titluri. Ca de obicei, titlurile sunt titluri. Este vorba de medicamente pentru somn, despre anxiolitice, pe care le iau sub prescripție medicală, în cantitatea recomandată de medic.


Într-o seară, când ne întorceam de la filmări, toate bune și frumoase. Eram puțin obosită după o zi întreagă. Munca aceasta în televiziune presupune mai mult decât să ne facem părul frumos și să ne aranjăm.


M-a oprit Poliția, mi-a cerut carnetul. A ieșit negativ testul de alcool. Am făcut și testul pentru substanțe interzise. La absolut toate substanțele rezultatul a fost negativ. A ieșit pozitiv pe benzodiazepine.


Sunt substanțe care se găsesc în anxiolitice și cele prescrise pentru tulburările somnului. După aceea, am fost la INML. Era un somnifer pe care îl luasem cu 24 de ore înainte, dar substanța rămăsese în sânge.” a declarat Raluca Bădulescu la Teo Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel