Ce mesaj a transmis Laurențiu Reghecampf după ce și-a făcut cont de Instagram: „Vă mulțumesc tuturor”

Data actualizării: | Data publicării:
Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Chiar dacă se află în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a făcut un anunț pe rețelele de socializare. 

Laurențiu Reghecampf a aruncat showbiz-ul în aer când a anunțat pentru a doua oară divorțul de Anamaria Prodan. Chiar dacă în urmă cu câteva luni acesta spunea că mariajul cu impresara a ajuns la final, blondina a căutat să dezmintă aceste declarații și să demonstreze lumii întregi că relația cu antrenorul este la fel de bună ca înainte. 


Acum Laurențiu Reghecampf a spus că a depus actele de divorț, iar în spațiul public au apărut informații cum că amanta lui, Corina Bilcon, ar fi însărcinată. 


Laurențiu Reghecampf și-a făcut cont de Instagram în urmă cu aproximativ două săptămâni și poate spune că a atins un record. A reușit să strângă o comunitate de peste 10.000 de urmăritori și este foarte fericit. Antrenorul Universității Craiova a ținut să le mulțumească celor care îl urmăresc. 


Fanii au observat imediat că Laurențiu Reghecampf nu o are la follow pe Anamaria Prodan. În schimb a publicat foarte multe fotografii în care apare alături de copiii lui. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Laurențiu Reghecampf (@laurentiu.reghecampf)


„Împreună am depășit borna de 10.000 de urmăritori. Vă mulțumesc tuturor”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram. 


Anamaria Prodan, noi declarații despre divorț: „O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește”


„Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeală si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. NICIODATA NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM si, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim,  nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta  putem noi, familia, sa-i oferim  SOARELUI NOSTRU, LAURENTIU REGHECAMPF? O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit! O sa-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând  răutate in tot ceea ce întreprid, dar nu ii judec pentru că toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu!


Nu am sa-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, si nu ma interesează nimic din ce si dorește lumea sau orice încearcă sa inoculeze in sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o sa-l susținem si mai tare si ii dorim mult succes in orice decizie ia! O sa fim mereu prezenti in viata lui si, dacă cineva va încerca sa-l îngenuncheze sau să-l umilească, sa-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN”, este o parte din comunicatul transmis de Anamaria Prodan, cu privire la separarea și divorțul de Laurențiu Reghecampf, potrivit Fanatik.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel