Ce mesaj a transmis Bianca, sora lui Babasha, în plin scandal. Aceasta îl susține pe artist:„Noi muncim pe rupte ca să reușim în viață!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Bianca Babașa/Facebook
Descriere foto: Sursă foto: Bianca Babașa/Facebook

În plin scandal, sora lui Babasha, Bianca iese la atac și îi ia apărarea fratelui său, după prestația lui de la Coldplay.

După cum bine știți, artistul Babasha a fost huiduit miercuri seară, la concertul Coldplay. După acest incident, vedete și nume mari din România au reacționat la dezbaterea momentului. Cum familia e cea mai importantă pentru fiecare dintre noi, nici sora lui Babasha nu a putut să nu spună nimic, în urma întâmplării nefaste a fratelui său.

Cum i-a luat apărarea Bianca, sora lui Babasha. Tânăra este de-a dreptul oripilată

România s-a împărțit în două tabere - una care îl susținea pe artist și alta care afirma că nu avea ce să caute pe scenă, explicând că huiduielile de pe scenă nu au fost pornite pe motiv discriminatoriu. Văzând ce s-a iscat, Bianca Babașa s-a alăturat taberei care îl susține pe artist și a spus tot ce avea pe suflet.

”Am zis să scriu și eu câteva lucruri care-mi trec azi prin minte... Credeți că tonul pielii mai închis la culoare vine la pachet cu un scut mai puternic care să facă față rasismului, discriminării și urii voastre.  Nu-i nimic, asta nu este prima dată când ne lovim de așa ceva.. Eu și fratele meu muncim pe rupte ca să reușim ca oameni, muncim cu oameni și pentru oameni, prin muzică, teatru, artă, implicându-ne in comunitățile noastre.

Eu petrec zeci de ore cu tineri din comunități marginalizate, lucrez și vorbesc cu copii și tineri despre curaj, îi învăț despre empatie, prietenie, exprimarea liberă si căutarea potențialului lor artistic. De câțiva ani mă implic în mediul social, m-am întors recent dintr-o vizită de studiu din Norvegia, unde am mers să învăț despre drepturile omului, despre drepturile femeilor, despre tineri, într-o țară care funcționează pe concepte ca  încredere, sustenabilitate și comunitate.”, a postat sora artistului pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești nu s-a mai abținut după scandalul de la concertul Coldplay: „Singurii care au vină sunt organizatorii”

Sora lui Babasha, mândră de fratele ei

Tânăra le-a transmis celor care l-au huiduit pe fratele ei că Vlad „este un artist nu doar prin ceea ce face, ci și prin felul în care gândește. Bianca a adăugat că bunătatea și talentul l-au adus la nivelul la care este.

„Vlad Babasa este un artist! Nu doar prin ceea ce face, ci și prin felul în care gândește, bunătatea și talentul lui l-au adus la nivelul la care este. Fratele meu și-a descoperit pasiunea de mic, și-a dat seama de la o vârstă foarte fragedă de iubirea pentru muzică, de impactul pe care îl poate avea asupra oamenilor. A studiat câteva instrumente și a apoi a ales să fie solist, să compună, să își scrie singur muzica și a ales să facă asta cu bucurie și cu sufletul curat, să muncească, să fie din ce in ce mai bun. 

Eu și fratele meu nu luptăm cu oameni ca voi, cu răutăți, nu ne dorim succesul cu orice preț. Muncim la noi, la limitele noastre, cu fricile și cu propria persoană, pentru că ne-am dat seama că lupta nu e cu ceilalți, ci cu noi înșine, ghidați de Dumnezeu. 

Voi ce ați realizat în viață? Ce vă place, ce nu vă place? Vă cunoașteți pe voi? Conștientizați viața din voi? După ce vă ghidați? Eu înțeleg că nu v-ați așteptat la acest moment, dar dacă în Europa avem reputația proastă pe care o avem, voi nu ați făcut altceva decât sa o întăriți. Vlad Babasa ești cel mai bun frate de pe Pământ Și te iubesc mult de tot! ????”, a continuat Bianca Babașa, în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel