Ce mesaj a primit Mihai Trăistariu de la mama lui care se află printre îngeri: „Am visat-o de vreo 20 de ori”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto instagram

Mihai Trăistariu a primit un mesaj foarte important de la mama lui decedată. Ce a visat artistul?

Mihai Trăistariu se bucură de un succes imens pe plan muzical dar puțini oameni cunosc durerea din sufletul artistului. Artistul nu poate trece peste peirderea părinților lui. Chiar dacă are o legătură apropiată și cu frații lui, acesta spune că simte enorm de mult lipsa mamei lui. 


Artistul și-a pierdut ambii părinți încă de la o vârstă fragedă și le simte enorm de mult lipsa. Tatăl artistului s-a stins din viață pe când acesta avea doar 17 ani, iar mama lui la doar două zile de la Eurovision 2006. 


„Părinții s-au stins din viață încă de când eram mai mic, tata când aveam 17 ani, iar mama la două zile după Eurovision, în 2006, am simțit mereu lipsa lor, noi suntem patru frați, ne avem unii pe alții, ne motivăm și ne susținem, dar mama și tata înseamnă deja altceva. Mie îmi e dor de sprijinul mamei, de alintările, îmbrățișările ei”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.


Mihai Trăistariu spune că a primit un semn de la mama lui. O visează des, iar aceasta i-a spus să participe la Eurovision pentru că va câștiga, iar artistul spune că nu se va da bătut până nu va ajunge să câștige primul loc în finala concursului de muzică. 


„Eu am visat lucrul ăsta, eu pe mama am visat-o de pe vreo 20 de ori, iar pe tata o singură dată, l-am visat chiar că a murit și el era deja mort. Pe mama am visat-o numai bine, făcând mâncare, într-unul dintre visele mele mi-a spus mami tu trebuie să mergi la Eurovision, să te îmbraci în alb pentru că tu vei câștiga. Vreau să merg la Eurosivision până câștig”, a mai spus el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel