Ce mesaj a postat Paula Seling, după ce s-a speculat că ar fi divorțat de Radu Bucura: „E tot ce îmi doresc!”

Data publicării:
Sursa foto: Paula Seling, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Paula Seling, Instagram

Paula Seling și Radu Bucura ar fi decis să meargă pe drumuri separate. Ultimul mesaj postat de artista arată faptul că aceasta își vede în continuare de viața sa, așa cum ne-a obișnuit. 

Vestea că Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura ar fi divorțat, a luat prin surprindere pe toată lumea. După o căsnicie de 17 ani, cei doi ar fi luat-o pe drumuri separate. Pe lângă relația de cuplu, Radu Bucura era și managerul artistei. Acum, bărbatul nu se mai ocupă de concertele Paulei Seling, iar acest lucru a fost confirmat chiar de către noul manager al artistei.

Într-un interviu acordat recent, noul manager al Paulei Seling a afirmat și faptul că aceasta a divorțat de Radu Bucura.

Noul manager al Paulei Seling: „Bună ziua. Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling”

Reporter: „Dar cine se ocupă, dvs. sunteți noul manager?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, eu mă ocup acum”

Reporter: „Cum vă numiți?

Noul manager al Paulei Seling: „Cristian Stan”

Reporter: „Practic, de la divorț, Radu nu se mai ocupă de Paula Seling, corect?”

Noul manager al Paulei Seling: „Da, este adevărat, corect”, a fost conversația pe care Radu Bucura a avut-o cu unul dintre reporterii de la Click.

Ce spune Radu Bucura despre posibilul divorț dintre el și Paula Seling

 Radu Bucura a confirmat și el faptul că nu mai colaborează cu Paula Seling, însă, nu a vrut să vorbească despre viața personală. 

”Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a mărturisit Radu Bucura.

Ce mesaj a postat Paula Seling, după ce s-a speculat că ar fi divorțat de Radu Bucura

După ce au apărut informații conform cărora artista a divorțat, aceasta pare cî își vede liniștită de viață și de proiectele sale muzicale. 

“După o zi de repetiții, întâlniri și o grămadă de planuri, o binemeritată baie fierbinte e tot ce îmi doresc! O seară minunată tuturor!

Nu uitați, pe 3 noiembrie la Palatul Național ‘Nicolae Sulac’ din Chișinău, concert aniversar 25 de ani de carieră. Noapte frumoasă, caldă, înstelată! Vă iubesc!”, a scris Paula Seling, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Seling (@paulaseling)

Paula Seling a trecut prin momente de coșmar

Paula Seling a trecut prin clipe cumplite de curând, când i-a fost furat canalul de Youtube, unde a reușit să strângă până acum o comunitate impresionantă de peste 100.000 de abonați. Hoții și-au dorit să împrăștie oamenilor un conținut cu totul diferit, față de ce transmitea deja solista, dorindu-și să-și facă publicitate proprie. Paula Seling era foarte speriată din cauza faptului că munca sa de ani de zile s-ar putea duce pe apa sâmbetei, iar toate videoclipurile ei ar putea fi istorie.

„Când lucrurile revin la normal, pot să vă mărturisesc prin ce am trecut în ultima săptămână: în noaptea dintre 16 și 17 octombrie, la ora 3.55 dimineața, mi-a fost furat canalul de YouTube, canal premiat cu butonul de argint pentru cei peste 100.000 de abonați adunați în comunitatea ce ascultă muzica mea.

Hoții au luat canalul pentru a difuza materiale îndoielnice despre bitcoin și alte lucuri fără legătură cu ceea ce promovez eu și au scos accesul public la videourile mele.Munca de peste 11 ani părea pierdută, accesul la toți cei ce mă ascultă era redus la tăcere.

Am trecut prin coșmar, am început să mă adresez tuturor oamenilor care puteau să mă ajute, printre care, bineînțeles, prietenul meu Cătălin Mărgărint, care a dus toate tratativele pentru recuperarea canalului, adresându-se reprezentanților youtube și reușind să reducă accesul hoților la videoclipuri pentru că aceștia să nu apuce să le șteargă.”, a povestit Paula Seling, potrivit click!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel