Ce legătură specială a avut Cătălin Botezatu cu Elena Ceaușescu: "Am devenit preferatul ei"

Data publicării:
Cătălin Botezatu, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, foto Instagram

Cătălin Botezatu a dezvăluit legătura neștiută dintre el și Elena Ceaușescu.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri din România. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că celebrul designer este unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. Chiar și în perioada comunismului, acesta era admirat de toate doamnele și domnișoarele. Cătălin Botezatu și-a început cariera în 1984 ca manechin al unei case de modă, care era condusă de Zina Dumitrescu. Doi ani mai târziu, designerul și-a deschis prima casă de modă.  Poziția sa socială era una foarte bună, deoarece se bucura de atenția soților Ceaușescu.

”Modellingul în vremea comunismului era foarte fain, dar munceam foarte mult. Eu am început la 18 ani, la Centrul de Cercetare al industriei ușoare, era cel mai înalt forum de fashion, lucram cu carte de muncă. Am avut șansa să cunosc toți președinții de stat care au vizitat România, pentru că ori de câte ori aveau o vizită, familia Ceaușescu, în programul pe care îl aveau, le includeau și o prezentare de modă. Uneori aveam și două prezentări de modă pe zi, iar în celelalte zile stăteam în probe, a spus Cătălin Botezatu pentru fanatik.ro

 

Ce relație a avut cu Elena Ceaușescu

 

Cătălin Botezatu a povestit că era invitat de fiecare dată la evenimentele unde erau prezenți și soții Ceaușescu. Celebrul designer a recunoscut că a fost privilegiat, deoarece prima doamnă a României își dorea de fiecare dată  ca el să-i ofere buchetele de flori la petreceri. Apropierea dintre Elena Ceaușescu și Cătălin Botezatu a dus la apariția mai multor speculații. Mai exact, toată lumea credea că între cei doi s-au întâmplat și lucruri mai intime. Cătălin Botezatu a recunoscut că a avut câteva beneficii din apropierea cu prima doamnă, însă nu a dat mai multe detalii.

”Familia Ceaușescu era o familie extrem de simplă, de normală. Erau haioși, se distrau. Cred că ar fi putut face lucruri frumoase dacă ar mai fi trăit. Noi am avut o relație foarte frumoasă și foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită dânsei, în mai puțin de 24 de ore, am primit buletin de București.

Au urmat și intimități, dar mai târziu. Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. La fiecare ofertă de flori, trebuia să fiu cu analizele la zi, nu trebuia să fiu răcit. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel