Ce legătură este între Oana Roman și Gigi Becali. Vedeta a dezvăluit totul

Data publicării:
Oana Roman și Gigi Becali, sursa facebook, colaj foto
Descriere foto: Oana Roman și Gigi Becali, sursa facebook, colaj foto

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor cum s-a cunoscut cu Gigi Becali. Vedeta le-a povestit și o întâmplare pe care a avut-o împreună cu acesta.

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, acolo unde fanii au avut ocazia își satisfacă curiozitățile pe tema celebrităţilor. Mai exact, Oana Roman le-a cerut urmăritorilor ei să numească o persoană publică, iar ea le povesteşte ce amintiri are cu respectiva persoană.

Printre vedetele menționate de către fani se află și Gigi Becali. Astfel, Oana Roman le-a povestit acestora de când îl cunoaşte latifundiarul din Pipera.

„Îl ştiu de pe vremea lui Ceauşescu, când venea cu brânză bună la vecinul nostru Mişu Filip de la etajul 8. Apoi, după Revoluţie nu prea ne-am mai văzut aşa des. Ne mai întâlneam şi ne mai salutam pe la nişte cafenele prin Dorobanţi pe acolo acum mulţi ani şi apoi când făceam eu emisiunea „Drept la ţintă” am vrut să îi iau un interviu şi l-am sunat într-o zi, dar l-am prins într-o zi proastă că nu prea mi-a vorbit frumos şi mi-a şi închis telefonul.”, a povestit Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

 

Cum a reușit Oana Roman să slăbească 20 de kilograme

 

 

Oana Roman a slăbit mult în ultimii ani și poate spune că acum este mândră de felul cum arată. 


După ce a slăbit considerabil, Oana Roman este în cea mai bună formă a ei. Vedeta a renunțat la alimentele nesănătoase și a adoptat un alt stil de viață. Mulți s-au întrebat cum a reușit fosta soție a lui Marius Elisei să scape de kilogramele în plus, astfel că vedeta s-a hotărât să împărtășească cu fanii secretul ei pentru a se menține în cea mai bună formă.


“Am mai slăbit și în centimetri de la proceduri, de la dietă și de la ceai, de la tot. Vreo 20 de kilograme am dat jos până acum cu totul. Încă nu mă urc pe cântar, mai am 10 kilograme de dat jos și după aceea mă urc și pe cântar”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel