Caius Covrig, despre cele mai importante sfaturi primite de la părinții săi: „Au avut un aport extrem de mare asupra acestui lucru” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Caius Covrig, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Caius Covrig, la Oracolul Vedetelor

Caius Covrig este invitatul Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News.

Caius Covrig a fost invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, acolo unde ne-a dezvăluit cum a început anul 2024, ce proiecte își propune să mai realizeze pe viitor, dar și multe alte confesiuni din viața personală. La vârsta de 27 de ani, acesta se bucură de un succes culminant în lumea afacerilor, domeniu în care a intrat imediat după ce s-a întors din America, acolo unde a clădit o frumoasă carieră în sport. Mai mult, printre oaspeții care i-au călcat pragul locației până acum se numără și Busu, pe care acesta mărturisește că-l cunoaște de o lungă perioadă de timp.

„Cu Florin Busuioc m-am împrietenit acum 10-11 ani, ne-am întâlnit la munte, prin intermediul părinților mei, și de atunci pot să spun că e parte din familie. Chiar două săptămâni fetițele lui au venit la mine la munte, avem o relație foarte, foarte bună. El chiar și-a anulat emisia de seară ca să poată să ajungă la mine la deschidere și am apreciat enorm, nici măcar nu știam, a fost o surpriză pentru mine, una foarte plăcută.”, a declarat Caius Covrig, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Cele mai importante sfaturi primite de la părinții săi

Când vine vorba de lumea afacerilor, Caius ne mărturisește că a plecat la drum cu o bază extrem de solidă, construită de părinții săi. Chiar dacă acum reușește pe cont propriu să găsească rezolvarea la anumite probleme, cei care i-au dat viață sunt cei care l-au învățat cele mai importante valori și principii. 

„Părinții mei, fiind și ei la bază antreprenori, eu plecând de la 13 ani de acasă, cu sportul, ei m-au învățat să zic așa baza, adică etica profesionalismului, adică respect, educație, să fii cu adevărat un om de echipă. Și sportul m-a ajutat foarte mult, acele sfaturi primite din sport, de la antrenorii mei, s-au transpus în business. În America e cu o totul altă abordare asupra business-ului, față de România, dar normal că părinții mei mi-au oferit o educație foarte bună și totul pleacă de acolo. Tu, ca om de business, îți alegi regulile în viață, dar părinții mei pot să spun că au avut un aport extrem de mare asupra acestui lucru.”, a continuat acesta. 

„Acum ei ajung să-mi ceară mie sfatul”

Astfel, chiar dacă la rândul lor, părinții săi sunt oameni care se învârt tot în lumea afacerilor, Caius ne spune că acum cei doi au ajuns să se consulte cu acesta, pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe ale vremurile în care trăim.

„Chiar dacă și ei sunt oameni de business, acum ei ajung să-mi ceară mie sfatul. Pentru că în 2024 sunt alte cerințe, alte trenduri și așa mai departe. Noi suntem o familie, așa cum am spus. Pentru mine, nu e hotelul meu, este și al părinților mei, chiar dacă eu l-am făcut. Și dacă îl făceau ai mei, era al familiei. Eu îl gândesc ca un business de familie. Automat și viitoarea mea soție, acum nu sunt în pragul de a mă căsători, dar zic pe viitor. Nu sunt egoist.”, ne mai spune el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel