Ce legătura are Caius Covrig, milionarul român în vârstă de 27 de ani, cu Florin Busioc: „Și-a anulat emisiunea de seara pentru a putea ajunge la mine” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: instagram/caiuscovrig
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: instagram/caiuscovrig

Fostul baschetbalist Caius Covrig a fost invitatul Andreei Cercel în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News, unde a dezvăluit ce legătură are cu Florin Busuioc.

Fostul baschetbalist Caius Covrig s-a întors de ceva timp din America, acolo unde a locuit 9 ani de zile, pentru a revoluționa turismul românesc. El a lăsat baschetul de performanţă pentru afaceri. Invitat în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor", tânărul milionar, în vârstă de 27 de ani, ne-a dezvăluit că una dintre lecțiile principale pe care le-a învățat de-a lungul timpului legat de businessurile sale este importanța echipei.

„Am învățat multe lecții de-a lungul timpului. Asupra businessurilor mele echipa este cea mai importantă. Poate că eram puțin mai naiv în trecut în a da mai multe șanse unor oameni care nu ofereau ceea ce le ceream eu. Acum sunt mult mai strict să spun așa, mai selectiv. Încercând să ofer cele mai bune servicii și cea mai bună calitate, automat, ai nevoie de cei mai buni oameni în această industrie, iar acei cei mai buni oameni trebuie să-și facă treaba. Dacă nu-și fac treaba, atunci se transpune în a nu oferi cele mai bune servicii și așa mai departe.

Deja din 2022, atât la hotel cât și la Brașov, după prima lună, mi-am format o echipă foarte foarte bună și profesionistă. În 2022 am învățat foarte multe pentru că a fost o mare nebunie, cu pandemia, războiul și așa mai departe. Echipa este cea mai importantă pentru mine. Cu ea poți duce un brand mai departe. Nu pot eu să gătesc, să fac curat și să duc la masă”, a spus Caius Covrig, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”.

„Eu o gândesc ca un business de familie. Nu sunt individualist să spun că ce e al meu, rămâne al meu”

La sfârșitul anului trecut, tânărul milionar Caius Covrig și-a deschis o nouă locație în Brașov, Kayus Lounge Brașov, care funcționează ca restaurant și club exclusivist.

„Eu o gândesc ca un business de familie. Nu sunt individualist să spun că ce e al meu, rămâne al meu. Îmi place foarte mult să pun preț pe familie. La deschiderea și la ziua tatălui meu, la Brașov, am adus-o pe bunica mea din Craiova, care are 92 de ani, și m-a crescut până la vârsta de șapte ani de zile, adică pentru mine familia e cea mai importantă”, ne-a mărturisit Caius Covrig.

Ce legătura are Caius Covrig, milionarul român în vârstă de 27 de ani, cu Florin Busioc: „Ne-am împrietenit de mai bine de 10 ani”

Mai mult, de la eveniment nu a lipsit nici Florin Busuioc, prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV, cu care tânărul milionar recunoaște că are o legătură strânsă. Potrivit lui Caius Covrig, pe cei doi îi leagă o prietenie care datează de mai bine de 10 ani.

„Cu Florin Busuioc m-am împretenit foarte bine acum vreo 10-13 ani. Ne-am întâlnit la munte prin intermediul părinților mei și de atunci pot să spun că a devenit parte din familie. Recent, fetițele lui au venit la mine la munte, adică chiar avem o relație foarte bună și a făcut o excepție. Și-a anulat emisiunea de seara pentru a putea ajunge la mine, la deschidere. Am apreciat enorm. Nici măcar nu știam. A fost o surpriză plăcută pentru mine”, a povestit Caius Covrig, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Caius Covrig (@caiuscovrig)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel