Ce își dorește Anca Serea de la noul an. Vedeta i-a scris deja lui Moș Crăciun: "Este cam scurtă lista"

Data publicării:
Anca Serea, foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, foto Instagram

Anca Serea i-a scris lui Moș Crăciun o listă cu dorințe pentru noul an. 

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Soția lui Adi Sînă este o femeie puternică, are o carieră de succes și se mândrește cu o familie numeroasă. Pentru viața pe car eo are, Anca Serea a decis să scrie un mesaj de mulțumire pe rețelele de socializare. Totodată, vedeta a vorbit și despre perioada grea prin care am trecut din cauza pandemiei de coronavirus.  Cu toate astea, soția lui Adi Sînă  speră ca anul 2022 să vină cu lucruri mai bune.

Bruneta a făcut și o listă cu dorințele pe care Moș Crăciun să i le îndeplinească în noul an care bate la ușă.

„Anul acesta a fost unul plin de provocari. Nu doar pentru mine, ci pentru toata lumea, caci am continuat lupta cu un dusman invizibil. Mai sunt aproximativ doua saptamani si se va incheia, iar un an nou ni se deschide in fata. Astern pe hartie cateva lucruri pentru care sunt recunoscatoare, precum si lucruri pe care mi le doresc, pentru ca se apropie cu pasi repezi Mos Craciun. Sunt recunoscatoare pentru familia mea si iubirea lor, pentru sanatate, pentru ca nu-mi lipseste nimic.

Imi doresc sa fie bine alor mei si sa fiu sanatoasa si poate sa reusim sa calatorim mai mult in anul ce vine. Caci in rest totul se rezolva. Este cam scurta lista, dar in aceste clipe cred ca am ajuns sa intelegem si sa apreciem lucrurile care conteaza cu adevarat. Lista voastra ce contine? O duminica binecuvantata sa avem cu totii, va imbratisez !”, a scris Anca Serea pe pagina sa de Instagram.

 

 

Cum se descurcă Anca Serea cu cei șase copii

 

Frumoasa vedetă este mama a 6 copii și mulți oameni se întreabă cum se reușește să facă față responasibilităților și cum reușește să își împartă timpul între cei mici. Anca Serea spune că nu doarme foarte mult, iar cel mai mult îi lipsește odihna. Totodată, aceasta a dezvăluit care este secretul ei pentru a avea copii cuminți care o ascultă. 


„Sunt deseori intrebata cum de am copii atat de cuminti, care ma asculta. Adevarul este ca nu mi-am propus niciodata acest lucru, ia faptul ca David, Sarah, Noah, Ava, Moise si Leah se comporta astfel este pur si simplu o consecinta fireasca a modului in care ma comport eu cu ei. Intotdeauna am privit copiii, si nu doar pe ai mei, ca pe niste persoane capabile sa aiba trairi, ganduri, sentimente, si nu ca pe niste fiinte incapabile, cum observ de multe ori in jurul meu”, a spus Anca Serea pe Facebook.


Anca Serea spune că mereu și-a tratat copiii ca pe niște adulți responsabili. Vedeta a dezvăluit că nu trece o zi fără să le spună cât de mult îi iubește și le oferă mereu multă afecțiuni și dragoste, de care, spune ea, copiii au cea mai mare nevoie. 


„Copiii au mai multa putere de decizie si control decat intelegem sau vrem sa recunoastem, iar eu am ales sa ii respect si sa ii tratez exact cum mi-ar placea mie sa fiu tratata. In plus, nu las sa treaca nici macar o zi in care sa nu le spun cat de mult ii iubesc. Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe langa un confort material, sa aiba parte in caminul sau de siguranta si de foarte multa iubire. Nu in ultimul rand, incerc sa petrec cat mai mult timp alaturi de copii, un alt ingredient important pentru o relatie reusita parinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile”, a mai adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel