Ce invenții își doresc vedetele. Doinița Oancea: Aș vrea pe cineva care să-mi scoată hainele

Data publicării:
Sursa foto: Doinița Oancea, Codin Maticiuc, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Doinița Oancea, Codin Maticiuc, Instagram

Vedetele au vorbit despre ce lucruri și-ar dori să se inventeze, dar și despre animalul în care le-ar plăcea să se transforme.

Imaginația vedetelor nu are limite. Întrebate despre invenția pe care și-ar dori să o aibă, măcar pentru o zi, acestea au venit cu tot felul de propuneri, unele mai creative, decât celelalte.

"Aș vrea pe cineva căruia să i te adresezi cum ai zice: "Siri, spune-mi cum este vremea", să-i zici "Vasile, scoate-mi haine pentru film." Și el să-ți combine ținutele, să ți-o facă și să ți-o scoată direct. Să fie o mână bionică care ți-a ales o bluză cu un pantalon sau o rochie și sandalele și tu să nu mai ai voie să intri acolo și să stai să te gândești. Ar fi mai simplu pentru noi.", a spus Doinița Oancea, în cadrul emisiunii "Teo Show", de pe Kanal D.

"Aș vrea neapărat teleportarea"

Codin Maticiuc nu s-a rezumat doar la un obiect, ci și-a exprimat dorința unei superputeri.

"Aș vrea neapărat teleportarea și mi-ar plăcea să existe și ceva zburător. Dar dacă inventăm teleportarea înainte, s-ar putea să nu mai fie nevoie. Deși zborul s-ar putea să fie distractiv,". a zis Codin Maticiuc.

Cântăreața Alexia Tavalutis și-a exprimat dorința unei invenții foarte folositoare, pentru zilele în care trăim, potrivit acesteia.

"Mi-ar plăcea să se inventeze un radar de prostie și, eventual, când chiar ai o problemă cu cineva să-l folosești. Ar fi foarte util.", a adăugat și cântăreața Alexia Tavalutis.

Ce animale și-ar dori să fie vedetele, pentru o zi

Și aici vedetele au surprins prin răspunsul lor. Dacă unii și-ar dori să se transforme în animale feroce, puternice, alții ar alege animalele de apă, care nu duc o viață foarte îndelungată.

"În tigru. Am o legătură fantastică cu aceste animale, le ador. Sunt foarte atrasă de ele de foarte multă vreme și am descoperit recent că de fapt este spirit animal.", a spus Doinița Oancea.

"Într-un homar, pentru că este un aliment scump. Am spus asta doar ca să las aici o mică , nu știu câți privitori o să facă chestia asta, dar filmul meu preferat este Homarul și despre asta este, despre un bărbat care vrea să se transforme într-un homar.", a adăugat Codin Maticiuc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel