Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca Drăgușanu: Frumusețea presupune anumite sacrificii

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, pe rețelele de socializare, la ce intervenție estetică a apelat.

Nu este o noutate faptul că Bianca Drăgușanu este adepta operațiilor estetice. Vedeta a recunoscut, în repetate rânduri, faptul că îi place să fie la curent cu tot ce e nou și că-și dorește să-și mențină tinerețea și frumusețea, prin orice mijloc. De data aceasta, Bianca a ajuns pe mâinile esteticienilor, pentru o intervenție la nivelul mâinilor.

Ce intervenție și-a făcut Bianca Drăgușanu

"Am decis ca astăzi să-mi fac un fel de mezoterapie la mâini. Nu de alta, dar trebuie să ne îngrijim cu totul, nu doar fața, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sâni. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii. Atunci, să-i dăm drumul", a spus Bianca Drăgușanu, potrivit viva.

Mezoterapia este un tratament medical nechirurgical realizat cu ace speciale, prin care se injectează diferite substanțe hrănitoare pentru piele. Aceste substanțe (acid hialuroic, vitamine, enzime, hormoni, minerale și antioxidanți) păstrează tinerețea pielii și îi oferă elasticitatea necesară.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre operațiile estetice

Deși de-a lungul timpului a primit diferite critici, legate de operațiile estetice la care a apelat, Bianca este foarte asumată în tot ceea ce face și recunoaște că-i place să testeze tot ce e nou.

"Eu sunt foarte asumată și mie îmi place să mă tunez tot timpul. Normal că o să-mi mai fac operații. Acum am împlinit 40, crezi că la 50 n-o să vreau să-mi fac sau la 45? Sigur apare ceva nou și vreau și eu. ", a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spectacola.

Ce spune doctorul estetician al vedetei

„Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Are, că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.", a spus medicul Alexandra Filip, la Teo Show, potrivit sursei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel