Ce înseamnă să porți haine unicat. Raluca Soare: „Nu este doar ideea de a nu a mai avea și altcineva”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola

Raluca Soare a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce înseamnă să porți haine unicat și de unde a venit această pasiune.

Raluca Soare este un om plin de culoare, texturi, dar și o persoană asumată, curajoasă și cu o pasiune pentru unicat. Am stat de vorbă cu ea și i-am aflat toate secretele. Am descoperit ce înseamnă să creezi haine unicat, dar și de unde a pornit această pasiune.

De unde a pornit pasiunea Ralucăi Soare pentru haine unicat

Raluca Soare, designer vestimentar, a fost invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, acolo unde a mărturisit că pasiunea pentru unicat a pornit încă de când era micuță și se ducea la croitoreasă să își facă hainele. Designerul a recunoscut că și numele copiilor săi sunt unicate. 

„La mine, pasiunea pentru unicat a apărut de mică, probabil din educație, de asemenea, mă duceam să îmi fac hăinuțele la croitoreasă, ca să nu mai aibă nimeni ca mine. Dacă prindeau ai mei vreo excursie prin străinătate, îmi aduceau de acolo, din același motiv. Și uite așa s-a format în mintea și în mentalitatea mea dorința asta pentru unic, după care am extins-o la tot ce s-a putut, de la acțiuni, până la numele copiilor. Când le-am căutat numele, am vrut să nu mai știu pe nimeni cu numele acelea și am luat totul la mână, site-uri, să nu mai existe. Până acum am reușit, încă nu am găsit copii cu același nume.”, ne-a mărturisit Raluca Soare.

Ce înseamnă să porți haine unicat

„O haină unicat înseamnă să te porți pe tine. Despre asta este vorba, de fapt. Nu este doar ideea de a nu a mai avea și altcineva. Da, bineînțeles că este important și acest aspect, dar contează să te regăsești în hăinuța aia, să știi că odată ce ai ieșit din casă, o să atragi priviri, garantez că în cea mai mare parte vor fi priviri admirative. , nu așa cum se sperie doamnele că nu este neapărat de bine. De asemenea, ținuta unicat, odată ce știi că o ai în garderobă, odată ce știi că o poți îmbrăca, odată ce îi dai atitudinea ta, cred că din momentul ăla ești tu. Asta trebuie să înțeleagă doamnele, că este doar curajul să lase afară ceea ce au ele mai frumos, mai pozitiv, mai jucăuș. ”, a mai spus Raluca Soare.

Raluca Soare a mărturisit că româncele nu sunt foarte deschise atunci când vine vorba să poarte haine cât mai colorate și sunt lipsite de curaj.

”La a purta haine unicat poate că sunt suficient de deschise, dar a purta haine colorate, nu sunt deschise româncele noastre, se tem foarte tare. S-a mai deschis puțin lumea asta, dar prea puțin, deocamdată. Nu au curaj să experimenteze. De exemplu, vin la mine în showeoom și spun din start că lor nu li se potrivește o anumită culoare, iar în acel moment, pe mine mă provoacă și le pun să probeze fix acea culoare. Și le vezi la oglindă cum li se schimbă fața și spun că e ciudat, că lor nu le venea bine acea culoare. Culoare vine bine, problema este că nu au curaj. ”, a mai spus designerul. 

Raluca Soare desființează mitul că negrul slăbește

„Există această legendă că negrul slăbește, nu, nu negrul slăbește, ci croiul. Normal că negrul creează niște umbre, dar dacă pui un gogoșar negru pe tine și tu ești plinuță, nu mai slăbește deloc negrul acela. Pot fi făcute foarte multe combinații, unde negrul să subțieze culoare sau invers. Există foarte multe variante, trebuie doar puțin curaj.”, ne-a mai spus Raluca. 

Vezi întreaga emisiune mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel