Ce înseamnă pentru sănătatea ta mentală și fizică dacă te trezești la aceeași oră în fiecare noapte

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

În cadrul ciclului de 24 de ore, corpul dumneavoastră dedică energii diferite diferitelor organe. Iată ce înseamnă dacă dacă te trezești la aceeași oră în fiecare noapte.

Dacă v-ați trezit la aceleași ore în mod constant, ar putea însemna că o parte din energia dvs. este blocată sau direcționată greșit. Acest lucru perturbă echilibrul și ciclul nostru natural. Organele dvs. au nevoie de energie pentru a se vindeca și a funcționa.

Iată o listă a orelor și a organelor cu care sunt asociate. Multe dintre aceste blocaje trebuie privite din punct de vedere fizic și emoțional. Ar trebui să revizuiți ce și când ați mâncat, deoarece acestea pot fi motive pentru simptomele dumneavoastră.

1. De la 21:00 la 23:00 seara

Acesta este un timp mediu în care majoritatea oamenilor încearcă să adoarmă. Acesta este momentul în care sistemul nostru endocrin se reechilibrează și enzimele sunt refăcute. Sistemul endocrin gestionează hormonii și metabolismul. Dacă aveți probleme în a adormi în această perioadă, s-ar putea să fiți blocat într-un mod de fugă sau de luptă.

Sunteți încă blocat mental în evenimentele zilei sau vă pregătiți deja pentru provocările de mâine. Repetați mantre pozitive și eliberați formațiunile care vă provoacă tensiune. Dacă mâncați prost sau prea târziu în timpul zilei, acest lucru poate provoca, de asemenea, blocaje. 


2. De la 11 PM la 1 AM

Dacă vă treziți des la această oră, s-ar putea să se datoreze resentimentelor pe care le purtați. Acesta este momentul din ciclul de 24 de ore în care energia yin se transformă în yang. Energia yang este foarte activă, iar corpul tău ar trebui să stocheze această energie pentru ziua următoare. Întăriți iubirea de sine și aprecierea, făcând tot posibilul să rămâneți calm și să conservați energia.  Acesta este momentul fizic în care vezica biliară descompune grăsimile. Este posibil să consumați prea multe grăsimi sau uleiuri nesănătoase

3. De la 1 la 3 dimineața

Acesta este un moment crucial pentru procesul de detoxifiere și reînnoire a organismului. Ficatul dumneavoastră descompune toxinele și eliberează toxine, în timp ce produce sânge proaspăt.  Trezirea în acest interval de timp este în mod normal un indiciu de furie, frustrare și formațiuni negative. Dacă nu vă ocupați de aceste toxine spirituale, atunci "ficatul" vostru spiritual încearcă să atragă atenția asupra acestor probleme.

4. De la 3 dimineața la 5 dimineața

Acesta este momentul în care plămânii tăi sunt în reparații și îți inundă corpul cu oxigen. Asigură-te că ești suficient de cald pentru a ajuta la facilitarea funcțiilor corporale. Dacă vă treziți în această perioadă, atunci încercați exerciții de respirație. Problemele cu plămânii sunt adesea legate de durere și tristețe.

5. De la 5 AM la 7 AM

Orice toxine eliberate și descompuse mai devreme în timpul nopții sunt eliminate din sistem. Intestinul gros este activ în această perioadă. O dietă săracă sau mâncatul prea târziu poate duce la probleme care vă vor trezi în acest moment, potrivit yourtango



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel