Ce înseamnă dacă primești vești de la un fost iubit în timpul lui Mercur Retrograd. Detaliile care care trebuie să fii atent

Sursa foto: unsplash, autor Becca Tapert
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Becca Tapert

Se pare că trecutul își face o intrare grandioasă în viitor de fiecare dată când Mercur retrograd se apropie. Acest fenomen coincide adesea cu lucruri care se strică, ceea ce poate include mașinării, idei, tehnologie - și chiar relații.

Este posibil să simțim o oarecare frustrare atunci când întâlnirile sunt anulate, lucrurile nu merg conform planului, apar întârzieri și confuzii, oportunitățile de angajare dispar și trebuie să ne întoarcem pe drumul înapoi înainte de a merge mai departe. Uneori, în timpul unei retrogradări, am putea chiar să ne confruntăm cu o despărțire și, ocazional, oamenii se reîntâlnesc cu vechi iubiți.

Totuși, toate acestea fac parte din ciclul natural, iar Mercur retrograd este un moment în care trebuie să ne reanalizăm viețile, spre deosebire de a merge cu toată viteza înainte și de a începe noi proiecte sau chiar noi relații. În schimb, energia retrogradă se concentrează mai mult asupra trecutului; atât asupra trecutului recent, cât și, uneori; asupra trecutului îndepărtat.


Mercur retrograd pare să aibă efecte predestinate, ca toate planetele retrograde. Uneori, acest tranzit poate aduce din nou împreună oameni care sunt meniți să fie împreună. Uneori pune capăt unor relații care sunt menite să se încheie. Dacă acesta este cazul, să știți că a fost menit să fie, cel puțin pentru moment.

Mercur retrograd este ca un joker. Uneori ne putem reconecta cu persoane pe care le-am cunoscut înainte, fie că sunt prieteni, cunoștințe, clienți sau chiar vechi iubiți din trecutul nostru. Deși nu există nicio garanție că acest lucru se va întâmpla, este o temă frecventă cu Mercur retrograd, deoarece tinde să atragă persoane cu care am putea simți că avem afaceri neterminate.

Ce înseamnă dacă primești vești de la un fost iubit în timpul lui Mercur Retrograd

Deși ar putea fi tentant să crezi că a auzi de un fost în timpul retrogradării lui Mercur este un semn că ești menit să fii al lor, ei bine astrologia te avertizează să nu te arunci din nou în ceva cu cineva din trecutul tău.

Fie că se întâmplă să te întâlnești cu ei la magazin fie că începi să visezi la întâmplare la ei sau primești acel mesaj "hei, străinule" de la un fost iubit, Comet explică, potrivit yourtango.ro,  faptul că "nu este universul care îți spune că trebuie să fugi înapoi în brațele lor, ci mai degrabă trebuie să te asiguri că ai învățat lecția din acea conexiune", în special în ceea ce privește temele din orice semn în care are loc retrogradarea lui Mercur.


În cazul în care vă reconectați cu cineva din trecut la care ați sperat, este important să vă amintiți motivul pentru care v-ați despărțit în primul rând. Ocazional, în timpul unei retrogradări, situația poate fi reparată, dar de multe ori nu se poate. Deoarece Mercur retrograd este imprevizibil, este posibil să vă reconectați, iar apoi, când Mercur devine direct, relația s-ar putea încheia din nou. Sau ai putea afla un tip de informație care să îți arate de fapt că ai evitat un glonț prin faptul că nu mai ești în acea relație anume.

Mercur retrograd este o perioadă de creștere spirituală interioară, spre deosebire de căderea înapoi în obiceiuri sau relații proaste din trecut. Este o perioadă de dobândire a înțelepciunii din trecut, astfel încât să putem trăi un viitor și un prezent mai echilibrat.

Există multe posibilități pe Mercur retrograd și nu există scenarii exacte. Dar, fii atent la așteptările tale în această perioadă și să știi că dacă te reconectezi, s-ar putea, sau nu, să funcționeze pe termen lung.  Uneori, aceleași persoane reapar în viața noastră mereu pe retrograd, iar când planeta devine directă, ele dispar din nou.

Nu este deosebit de indicat să începi o nouă relație în timpul retrogradării lui Mercur. Relațiile care încep în această perioadă adesea nu funcționează pe termen lung sau lasă ceva lipsă. De asemenea, este recomandabil să nu vă înscrieți pe site-urile de întâlniri până când nu se termină.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 aug 2023, 12:00 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience