Ce înseamnă dacă ai o "cruce mistică" în palmă. Are o SEMNIFICAȚIE puternică

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Luis Quintero
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Luis Quintero

Conform practicii străvechi de chiromanție, toate liniile diferite din palmă oferă informații despre trăsăturile de caracter și temperamentul tău și pot chiar să-ți traseze viitorul. Un tip special de linie din palmă este crucea mistică.

 

Numită și linia de inspirație sau linia celui de-al șaselea simț, crucea mistică se spune că este un semn de intuiție puternică.

Ce este o "Cruce mistică" pe palma ta?

Conform chiromanției, crucea mistică standard este situată între liniile capului și inimii, în centrul palmei. O adevărată cruce mistică stă de sine stătătoare și nu este alcătuită din alte linii, cum ar fi liniile destinului sau ale succesului.

Crucea mistică poate fi localizată fie în palma stângă, fie în palma dreaptă (sau în ambele!), iar semnificația nu se schimbă în funcție de mâna pe care se află. Ceea ce contează, însă, este cât de puternică apare crucea. Cu cât liniile sunt mai adânci și mai distincte, cu atât mai puternice și mai vizibile sunt trăsăturile crucii mistice.

Semnificația crucii mistice

Prezența crucii mistice în palmă indică câteva trăsături speciale de personalitate:

Intuiție puternică.
Un interes pentru spiritualitate, astrologie și alte practici "oculte".
Abilități analitice excepționale.
O capacitate puternică de a citi oamenii.
O abilitate stranie de a prezice viitorul.
Dacă crucea mistică atinge liniile inimii și ale capului între care se află, fără să le traverseze, este semnul unei legături puternice între inima și mintea ta, ceea ce înseamnă că ești capabil să iei decizii raționale și chibzuite, rămânând în același timp sincer cu tine însuți.

La fel ca în cazul tuturor liniilor palmei, modul în care aceste trăsături apar este unic pentru fiecare individ, în funcție de celelalte linii ale palmei și chiar de forma mâinii, potrivit yourtango.com

 

Semnificații ale crucii mistice pe diferite zone ale palmei

În timp ce o adevărată cruce mistică se află în mijlocul palmei, între liniile inimii și a capului, este posibil să constați că acest tip de linie palmară este localizată pe diferite părți ale palmei tale.

Pentru a fi considerată cu adevărat o cruce mistică în aceste alte zone, crucea nu ar trebui să fie alcătuită din alte linii, cum ar fi liniile destinului sau ale succesului. În schimb, ar trebui să fie o cruce care să stea de una singură.

Sub degetul arătător: Muntele lui Jupiter

Persoanele cu o cruce mistică sub degetul arătător sunt, în general, ușoare și înțelegătoare, cu legături familiale puternice. Talentele și trăsăturile pe care le conferă crucea mistică sunt cele mai evidente în poziții de conducere, în special în cele care aduc beneficii sectorului public.

Sub degetul mijlociu: Muntele lui Saturn

O cruce mistică sub degetul mijlociu indică versatilitatea în toate lucrurile. Persoanele cu cruce mistică în această zonă sunt extrem de simpatice și se înțeleg bine cu toată lumea. Vor vedea calitățile crucii mistice să iasă la iveală cel mai mult atunci când sunt angrenate în cercetare.


Sub degetul inelar: Muntele Soarelui

Persoanele cu o cruce mistică sub degetul inelar tind să fie foarte norocoase, dar nu fără a-și pune în valoare talentele. Persoanele cu o cruce mistică în această zonă sunt tipuri creative care își găsesc aceste calități cel mai bine atunci când se distrează.

Sub degetul mic: Muntele lui Mercur

Persoanele cu o cruce mistică sub degetul mic au un dar extraordinar pentru comunicare. Ele sunt buni oameni de afaceri, deoarece știu exact cum să spună lucrurile.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel