Ce înseamnă cu adevărat când visezi că ești însărcinată. Semnificaţia viselor în care apar bebeluşi

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Enrique Guzmán Egas
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Enrique Guzmán Egas

Există unele vise comune pe care mulți dintre noi le avem - cum ar fi cele în care ne cad dinții sau poate despre înșelatul într-o relație.

Din punct de vedere spiritual, visele în care ești însărcinată înseamnă adesea nașterea a ceva nou. Acest lucru poate să nu însemne neapărat un nou copil, ci mai degrabă nașterea unei noi idei sau a unui nou efort creativ în viața ta. Nu, nu înseamnă neapărat că ești însărcinată în viața ta de veghe.

"Cel mai frecvent, visele de sarcină s-ar referi la o viață nouă și la noi potențiale în tine", explică Greg Mahr, MD, psihiatru, autor al cărții "The Wisdom of Dreams" și director al Consultation Liaison Psychiatry la Henry Ford Hospital din Detroit. "Aceste potențiale sunt atât de timpurii încât nici măcar nu s-au născut încă, trebuie să fie mai întâi hrănite și dezvoltate."


Pe lângă noile începuturi, a visa că ești însărcinată ar putea însemna, de asemenea, viitorul tău creativ, calitățile altora pe care îi admiri, luptele care se nasc în prezent în mintea ta, succesul relațiilor tale actuale cu ceilalți, vești bune la orizont sau chiar lucruri rele care urmează să vină.

Ce înseamnă dacă te visezi însărcinată

"La o femeie aflată la vârsta fertilă, un astfel de vis se poate referi la dorința de a rămâne însărcinată sau la o pregătire internă pentru sarcină", spune Mahr. "În foarte rare ocazii. ar putea chiar să anticipeze o sarcină reală."


Cu toate acestea, visele despre a fi însărcinată nu sunt întotdeauna un precursor al unei sarcini reale și au mai degrabă o semnificație psihologică sau spirituală. Pentru mulți oameni, a fi însărcinată într-un vis ar putea fi un semn că vrei să te angajezi într-un nou proiect creativ, o idee de afaceri sau un loc de muncă. Vă simțiți creativi? Te-ai gândit să iei cursuri de artă sau să urmărești în sfârșit acea carte? Acesta ar putea fi modul în care mintea ta îți spune "Dă-i drumul!".

Dacă deja iei o turnură creativă în viața ta, visul despre sarcină ar putea fi un semn că te simți mândru de munca ta. S-ar putea să vrei ca oamenii să îți sărbătorească realizările și ai putea avea nevoia de a te lăuda. Din punct de vedere biblic, visele despre faptul că ești însărcinată sunt un mod al lui Dumnezeu de a-ți arăta că scopul Său pentru tine ar putea deveni clar în curând. S-ar putea să nu fie neapărat sub forma unei sarcini reale, ci mai degrabă o modalitate simbolică de a-ți arăta că ești pe calea cea bună.


Ce înseamnă dacă visezi că altcineva este însărcinată

Să visezi sarcina altcuiva ar putea fi un semn că admiri creativitatea acelei persoane. Dacă te simți invidioasă pe anunțul lor, ar putea fi, de asemenea, un semn că îți dorești să poți crea ceva așa cum o fac ei. O dorință adâncă de a avea copii ar putea fi, de asemenea, un motiv pentru că, să recunoaștem, oamenii au tendința de a visa la ceea ce își doresc. Cu cât te gândești mai mult la ceva sau îți dorești ceva, cu atât este mai probabil ca acel lucru să se regăsească probabil în visele tale. Daca ai copii pe creier, este foarte posibil ca visul să fie doar subconștientul tău care reflectă acea dorință. În unele cazuri, ar putea fi, de asemenea, un semn de anxietate.

Ce înseamnă dacă visezi că ești neliniștită de sarcină

Sarcina poate fi, de asemenea, un semn de rușine, dacă nu ai un partener sau dacă te afli într-o situație în care oamenii te-ar judeca pentru că ai un copil. Acest lucru este de două ori mai adevărat atunci când ești adolescentă. La urma urmei, nimeni nu vrea să fie o mamă adolescentă; este un semn de rușine. Pentru persoanele care văd sarcina ca pe un lucru rău, acest vis ar putea semnala faptul că simți că ai o povară impusă asupra ta. De asemenea, s-ar putea să simți că ești neliniștită de evenimente pe care s-ar putea să simți că nu le mai controlezi. Unele persoane susțin că au avut un vis de sarcină atunci când au rămas însărcinate. Dovezile anecdotice sugerează că femeile care sunt însărcinate au tendința de a visa copii sau bebeluși. Așadar, dacă ați încercat să concepeți și simțiți că visele sunt un pic prea realiste, ar fi bine să vă luați un test de sarcină dacă credeți în poveștile bătrânești. Bineînțeles, ar putea fi și nimic.


Ce înseamnă dacă visezi că un străin este însărcinat

La fel ca atunci când te visezi pe tine însuți însărcinată, dacă un străin este însărcinat sau naște în visul tău, poate însemna că vor exista noi schimbări care vor face parte în curând din viața ta.

Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată cu un băiat

Dacă visezi că ești însărcinată cu un băiat, înseamnă probabil că îți dorești să ai un băiețel. Asta, sau simbolizează calități masculine, cum ar fi puterea sau asertivitatea. Poate că acestea sunt calități pe care le posezi, calități pe care le invidiezi sau pur și simplu sunt calități pe care le admiri de departe. A visa un băiețel poate însemna, de asemenea, că în curând va începe o nouă etapă în viața ta.

Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată cu o fetiță

În mod similar, să visezi că ești însărcinată cu o fată ar putea însemna că îți dorești să ai o fetiță sau ar putea simboliza calitățile feminine. Visul unei fetițe ar putea fi, de asemenea, un semn de noroc, noroc și sănătate.

Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată cu gemeni

Dacă visezi că ești însărcinată cu gemeni poate însemna că ceva din viața ta provoacă un conflict. Acest conflict poate fi între tine și o altă persoană importantă din viața ta, sau chiar două idei opuse între care încerci să alegi.

Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată cu tripleți

Dacă visezi că ești însărcinată cu tripleți, probabil că ai multe pe cap. Jonglezi cu mai multe probleme în același timp și devine prea mult pentru a te descurca.


Ce înseamnă dacă visezi că dai naștere

Să visezi că naști urmează același tropar al creativității, dar unul mai aproape de dezvăluirea sa. A da naștere într-un vis înseamnă adesea că ești foarte aproape de a duce la bun sfârșit o idee, un proiect sau un obiectiv nou.

Ce înseamnă dacă ai vise recurente despre faptul că ești însărcinată

Potrivit lui Mahr, visele recurente "pot însemna că mesajul său nu a fost auzit". Dacă ai vise recurente despre faptul că ești însărcinată, Mahr îți sugerează să "continui să lucrezi cu visul, astfel încât mesajul său să fie pe deplin simțit și experimentat. Luați în considerare posibilitatea de a discuta visul cu un prieten de încredere sau cu un terapeut"


Ce înseamnă dacă visezi despre imposibilitatea de a rămâne însărcinată

Dacă visezi că ești infertilă sau incapacitatea de a rămâne însărcinată, probabil că treci printr-o criză de creativitate. Te lupți cu productivitatea. Munca te epuizează? Treci prin blocajul scriitorului? Ți-ai pus proiectele pe pauză?

Ce înseamnă dacă visezi că simți cum lovește copilul

Dacă visezi că simți cum lovește bebelușul, totul pare să meargă bine în viața ta în acest moment. Ești mulțumită de felul în care merg lucrurile și toate relațiile tale par să fie de succes.

Ce înseamnă dacă visezi că ai grețuri în sarcină

Să visezi că ai grețuri  ar putea fi văzut ca și cum ai o povară grea de dus. Ceva din viața ta provoacă neliniște în interiorul tău, iar acest lucru se manifestă într-un vis.


Ce înseamnă dacă visezi că faci un test de sarcină

Dacă visezi că faci un test de sarcină, interpretarea diferă în funcție de rezultat și de modul în care te simți. Un test de sarcină pozitiv și o reacție pozitivă ar putea însemna că se apropie vești bune. Un test de sarcină pozitiv și o reacție negativă ar putea însemna că ești neliniștită în legătură cu viitorul sau cu relația ta cu cineva important. Un test de sarcină negativ și o reacție pozitivă ar putea însemna că ai evitat un glonț într-un fel sau că ai avut o dezvoltare personală importantă, în timp ce o reacție negativă ar putea însemna că te simți ca un eșec. Concluzia este că este important să fii atentă la visele pe care le ai - ele îți pot da o idee despre ce se întâmplă în viața ta reală. Gândește-te să ții un jurnal de vise pentru atunci când ai aceste vise vii, astfel încât să poți consemna ce ai văzut și cum te-ai simțit pentru a ajunge la concluzia de ce ai avut visul în primul rând, potrivit yourtango.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel