Ce îi cere Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf în schimbul divorțului: „E liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan îi impune o condiție serioasă lui Laurențiu Reghecampf înainte de a-i acorda divorțul. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să meargă pe drumuri separate după 15 ani de căsnicie. Antrenorul și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei și în curând va deveni tătic pentru a treia oară. 


Anamaria Prodan a încercat cu toate puterile să salveze căsnicia cu Laurențiu Reghecampf și a negat multe luni de zile declarațiile soțului ei despre divorț. Acum totul s-a transformat într-un imens scandal, în care antrenorul Universității Craiova este acuzat că ar fi sustras sume mari de bani din conturile familiei și le-ar fi transferat în contul amantei Corina Caciuc. 


Primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf va avea loc pe fata de 7 februarie. Sexy-impresara a declarat că îi va acorda divorțul lui Reghe abia după ce va primi banii furați înapoi. 


„Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars. 


Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Laurențiu Reghecampf după ce în mediul online ar fi apărut imagini cu sexy-impresara goală după un antrenament la sală. Aceasta a luat foc după ce a văzut imaginile și a declarat că acele poze i le-a trimis soțului ei pe adresa de e-mail. 


„Pe 7 februarie e primul termen la divorț, dar până atunci sunt procesele penale, în care Reghecampf trebuie să spună unde s-au dus banii.


Cu pozele la fel, trebuie să vedem cum a dat pozele cu mine. În 49 de ani, nimeni de pe pământ nu a avut vreo fotografie cu mine goală. Dacă a șters mail-ul înseamnă că domnișoara are acces la mailul lui”, a mai spus impresara.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel