Ce hobby ți se potrivește, în funcție de zodie. Astrologii te învață cum să-ți pui în valoare talentul nativ

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Fiecare zodie are un talent nativ, pe care, fie că l-a descoperit sau nu, va putea să-l pună în practică oricând.

Artele și meșteșugurile pot fi asociate cu copiii, dar există o mulțime de activități artistice și pentru adulți, de la cusut și croșetat, până la confecționarea de lumânări. Dacă nu vă considerați meșteșugar înnăscut, nu vă temeți. Astrologii spun că există o activitate pentru toată lumea care ți se va potrivi de minune. 

Berbec: Prelucrarea lemnului

„Berbecii sunt cunoscuți pentru îndrăzneala lor, spiritul lor aventurier și energia lor nelimitată. Le place să își asume noi provocări și să creeze ceva unic.”, spune un astrolog.

Acesta este motivul pentru care ea crede că prelucrarea lemnului este meseria care le-ar plăcea cel mai mult Berbecilor. Iar Raquel Rodriguez, un astrolog experimentat, este de acord.


"Această meserie cere forță fizică și o abordare neînfricată, ambele inerente naturii Berbecului", explică ea. "Procesul de a transforma o bucată de lemn brut într-un obiect funcțional sau artistic va face apel la nevoia lor instinctivă de rezultate directe și tangibile".

Taur: Ceramica

Taurul este guvernat de Venus, planeta frumuseții și a romantismului, așa că ei "au ochi pentru frumusețe", notează Nguen. "Ei apreciază confortul, calitatea și estetica".

Dar ei sunt, de asemenea, un semn de pământ practic, care se simt în armonie cu natura, motiv pentru care olăritul are sens ca meserie pentru Taur.

„Acest meșteșug necesită, de asemenea, răbdare și perseverență, două trăsături pe care Taurul le are din abundență.”, mai spun astrologii.

Gemeni: Scrapbooking

„Gemenii sunt curioși din fire: Ei prosperă prin versatilitate, învățând lucruri noi, împărtășind experiențe cu ceilalți”, explică Nguen.

Fiind fluturii sociabili extrovertiți ai zodiacului, le place să petreacă timp cu prietenii și familia și să creeze amintiri de durată - pe care le pot colecta și pune în valoare prin scrapbooking.

„Procesul de adunare a amintirilor, povestirea prin imagini și text și aspectul creativ al conceperii paginilor ar atrage personalitățile lor pline de viață și versatile.”, spune Rodriguez.

Rac: Crearea lumânărilor

„Racii sunt suflete hrănitoare cu o inteligență emoțională profundă", spune Nguen, adăugând că aceste binecunoscute persoane casnice "prețuiesc foarte mult legăturile de familie, confortul casei și tradițiile".

Așadar, nu este de mirare că s-ar conecta cu un meșteșug care le sporește casa ca o oază confortabilă și primitoare.

„Fabricarea lumânărilor le oferă o cale de a crea o ambianță caldă și primitoare acasă, în timp ce sărbătoresc ocazii speciale sau pur și simplu onorează amintiri dragi”, spune Nguen.

Leo: Confecționarea bijuteriilor

Leul este singura zodie pentru care toți cei trei astrologi au fost de acord asupra unei meserii - confecționarea de bijuterii.

Fiind semnul care caută cel mai mult atenția, Leului îi va plăcea să primească complimente pentru accesoriile lor. „Îi pot chiar răsfăța pe cei dragi cu aceste creații orbitoare”, adaugă Nguen.

Fecioară: Broderie

„Fecioarele sunt meticuloase și orientate spre detalii, ceea ce le face ideale pentru precizia broderiei.”, spune Nguen. „Le-ar plăcea abordarea disciplinată pe care o necesită broderia și ar avea satisfacție în crearea unor modele complicate care să reflecte standardele lor înalte.” 

Balanță: Caligrafie

Balanțele sunt, de asemenea, guvernate de romantica Venus și, prin urmare, „apreciază frumusețea, echilibrul și expresia artistică”, spune Nguen, care adaugă că sunt sofisticate și grațioase. „Caligrafia se aliniază perfect cu aceste calități, deoarece implică arta de a scrie sau de a desena litere într-o manieră elegantă și decorativă”.

Rodriguez remarcă faptul că Balanțele sunt, de asemenea, cunoscute pentru căutarea echilibrului și a armoniei. În timp ce acest lucru se aplică mai ales la relațiile lor cu ceilalți, ea spune că disciplina caligrafiei va vorbi, de asemenea, despre această latură a personalității lor.

Scorpion: Arta cu hârtie

Această artă utilizează hârtie, lipici și apă pentru a sculpta vase, boluri, măști și multe altele. Iar Nguen spune că Scorpionii sunt „creaturi intense și misterioase, care evoluează în mod constant”, la fel ca și acest meșteșug. Aceste semne de apă sunt sensibile și emoționale în suflet, dar rareori îi lasă pe ceilalți să le vadă latura vulnerabilă. 

Săgetător: Macrame

„Săgetătorii sunt renumiți pentru spiritul lor aventurier și pentru perspectiva optimistă asupra vieții - ei râvnesc la libertate, diversitate și cunoaștere la fiecare pas”, spune Nguen, care recomandă macrameul ca fiind meșteșugul ideal pentru aceste semne de viață.

Capricorn: Cusutul

Sunt puțini alții la fel de disciplinați, determinați și muncitori ca Capricornul - motiv pentru care Rodriguez spune că cusutul este o meserie potrivită.

Dar Bennet notează că există și un aspect mai practic în acest sens. „Capricornii sunt atenți cu banii lor. Personalizarea hainelor lor și modernizarea articolelor învechite le va da un impuls imaginii lor și vor economisi bani.”

Vărsător: Artizanat de hârtie

„Vărsătorii sunt inovatori, gânditori independenți, cu un sentiment profund de compasiune pentru umanitate”, spune Nguen. „Ei apreciază progresul, justiția socială și libertatea mai presus de toate”.

„Angajându-se în meșteșugul hârtiei, Vărsătorii își pot exprima perspectivele unice în timp ce experimentează idei noi - sprijinind în cele din urmă cauzele în care cred din toată inima”, adaugă Nguen.

Pești: Croșetat

Peștii sunt un semn de apă emoțional. Ei absorb sentimentele celor din jurul lor, ceea ce, de înțeles, poate fi foarte mult. Pentru a se centra, ei evadează foarte des în visele cu ochii deschiși și în fantezii, „țesând lumi frumoase în mintea lor” potrivit lui Bennet.

Din acest motiv, ea recomandă un meșteșug meditativ precum croșetatul.

„Ei apreciază complexitatea și frumusețea croșetei, pierzându-se în modelele sale”, adaugă ea. Și, fie că este vorba de o pătură confortabilă sau de o eșarfă groasă, latura lor sensibilă se va simți reconfortată atunci când sunt înfășurați în ceva moale și făcut în casă, notează Bestlife.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel