Ce gest face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață la Survivor. Ana Porgras l-a dat de gol: "Nu prea aveai ce să faci"

Data publicării:
Catalin Morosanu, foto facebook
Descriere foto: Catalin Morosanu, foto facebook

Ana Progras l-a dat de gol pe Cătălin Moroșanu și a dezvăluit gestul pe care acesta îl face în fiecare dimineață la Survivor.

Când nu sunt camerele de filmat pe ei, concurenții de la Survivor România au tot felul de tabieturi și gesturi. La scurt după ce a ajuns în țară, în urma eliminării, Ana Porgras a vorbit într-un interviu despre interacțiunile din tribul Faimoșilor, și ritualurile acestora.

Vedeta a mărturisit că era foarte matinală, însă Cătălin Moroșanu se trezea întotdeauna înaintea ei. Potrivit spuselor ei, se pare că „Moartea din Carpați” este o fire credinciosă și în fiecare dimineață se trezește pentru a se ruga, având tot timpul la el o cruciuliță.

”Nu prea aveai ce să faci. Încercam să găsim lucruri de făcut, să mergem prin junglă, să construim ceva, să căutăm mâncare. Erau momente când te plictiseai, n-aveai ce să faci, decât să te uiți la mare.

De obicei adormeam foarte devreme, pe la ora opt și jumătate cred că adormea toată lumea. Ne trezeam foarte devreme. Eu mă trezeam la ora 6, înaintea mea se trezea Cătă, avea o cruciuliță la el și își făcea rugăciunea de fiecare dată.

Dacă unul se trezea mai târziu îl lăsam să doarmă. Culiță se trezea de obicei cel mai târziu, dar și Zanni ”, a spus Ana Porgras, la Kanad D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel