Ce gest a făcut Petrică Mâțu Stoian înainte de a pleca la clinică. Regretatul artist și-ar fi presimțit moartea: „Înainte să urce în mașină să plece... „

Data publicării:
Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul morții lui Petrică Mâțu Stoian. Impresarul regretatului artist a făcut dezvăluiri neașteptate despre ultimele momente din viața interpretului de muzică populară.

Trecerea în neființă a îndrăgitului interpret de muzică populară a îndoliat o țară întreagă. Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a șocat pe toată lumea, mai ales că artistul nu dădea semne că e bolnav, motiv pentru care nimeni nu înțelege cum de acesta s-a stins din viața atât de repede. 

În urma tuturor informațiilor apărute după moartea regretatului artist, se pare că acesta și-ar fi presimțit moartea. Petrică Mâțu Stoian le-a povestit apropiaţilor săi faptul că filmările care au avut loc cu două zile înainte de decesul său sunt ultimele la care mai participă.

Totodată, impresarul artistului a declarat că bunul său prieten se schimbase foarte mult în ultima perioadă. Mai mult decât atât, se pare că înainte de a pleca la clinică, acesta nu s-a urcat în mașină până nu s-a miruit.

„Nu am simțit că se apropie ceva rău, dar el cred că da! El cred că a simțit, nu mai era Petre pe care îl știam cu o lună înainte. Înainte să urce în mașină să plece la clinică, s-a dus, a luat mir, s-a miruit și a plecat!”, a dezvăluit Doru Gușman la priveghiul regretatului artist, potrivit România TV.

 

Fiul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian, dezvăluiri dureroase

 

Alin Gabriel Matei, un tânăr cântăreţ a devenit fiul spiritual al lui Petrică Mîţu Stoian, pe care l-a susținut necondiționat în carieră și care i-a dat cele mai prețioase sfaturi. Tânărul este devastat de moartea celui pe care îl considera tată. Acesta nu crede că cel care i-a fost alături necondiționat nu mai este printre noi. Recent, Alin Gabriel a făcut declarații uluitoare despre ultimul moment petrecut cu regretatul artist, înainte ca acesta să își dea ultima suflare.

Cei doi au discutat la filmările Revelionului de anul acesta despre faptul că artistul voia  să încheie șirul aparițiilor sale TV, deoarece își dorea să ia o pauză și să se bucure de bătrânețe. 

„Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare”, a detaliat băiatul la România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel