Ce gadgeturi nu lipsesc niciodată din geanta Iuliei Ionescu: „Sunt foarte atentă” Prezentatoarea se pregătește de noul sezon „IlikeIT/ EXCLUSIV

Sursa foto: Iulia Ionescu, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Ionescu, Spectacola

Iulia Ionescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt gadgeturile de care nu se desparte niciodată, dar și cum va arăta noul sezon „IlikeIT”. 

Echipa Spectacola a fost prezentă la lansarea noii grile de toamnă Pro TV. Acolo am întâlnit-o și pe Iulia Ionescu, prezentatoarea emisiunii  „IlikeIT”, care ne-a dezvăluit care sunt gadget-urile de care nu se desparte niciodată, dar și cum va arăta noul sezon al emisiunii pe care o moderează. 

Ce gadgeturi nu lipsesc niciodată din geanta Iuliei Ionescu

”Pe lângă telefonul mobil și toate gadgeturile aferente telefonului mobil, pentru că mie îmi place și să fac fotografii, să filmez și folosesc tot felul de obiective, lumini și alte dispozitive din zona aceasta. Sunt foarte atentă și la gadgeturile pe care le aduc la mine în casă și care mă ajută să am un stil de viață mai sustenabil, cum ar fi un filtru pentru apă. De curând, mi-am luat un mixer mobil, o cană, de fapt, care mă ajută să fac shake-uri, pot să îl folosesc și ca termos. Mi se pare foarte util în perioada aceasta când suntem tot timpul ocupați cu filmările, suntem tot timpul în mișcare și avem nevoie de asemenea dispozitive care să ne facă viața mai ușoară. ”, ne-a spus Iulia Ionescu.

Cum va arăta noul sezon al emisiunii „IlikeIT”

Iulia Ionescu ne-a dat și câteva spoilere legate de noul sezon „IlikeIT”. Prezentatoarea a mărturisit că vor fi multe lucruri interesante, precum inteligența artificială, roboți, dar și sustenabilitate. 

„Pentru noi a început deja toamna, oficial, deși afară sunt 38 de grade, pentru că suntem în montaj sau la filmări și pregătim cu mare interes noul sezon „IlikeIT” din această toamnă, pe care abia așteptăm să-l vedeți și voi, pentru că este foarte interesant și ne arată cum se schimbă lumea, nu doar cum se schimbă viețile noastre de zi cu zi datorită sau din cauza noilor tehnologii care apar, dar din punctul nostru de vedere este cel puțin interesant și captivant. Este de urmărit tot ce se întâmplă cu inteligența artificială, cu roboții, cu lucrurile care se întâmplă chiar și aici la noi, în România pe partea de sustenabilitate și noile tehnologii implementate în zona aceasta, așa că este vorba de foarte mult entuziasm. 

Eu folosesc noile tehnologii înainte de a le prezenta la televizor și, în principiu, tot ce apare la „I like IT”, trece, cumva, prin ochiul nostru critic și evident că este promovat prin munca noastră apoi. Cumva, din punctul meu de vedere, scopul acestei emisiuni este de a ajunge la un public cât mai larg cu aceste informații. Și când spun asta, mă refer la copii, adolescenți, cât și la părinți și la bunici, pentru că vorbim despre niște lucruri care schimbă lumea și ne influențează într-un fel sau altul, activitățile de zi cu zi și ne ajută să privim lucrurile așa cum sunt ele, fără teamă, fără emoții, ci ca pe niște unelte care ne fac viața mai ușoară. ”, a mai spus Iulia Ionescu. 

Iulia Ionescu, sfat pentru cei care sunt sceptici cu privire la inteligența artificială

„Eu sunt de părere că trebuie încercată tehnologia, ca mai apoi să-ți dai cu părerea despre acest nou sistem și stil de viață. Din punctul meu de vedere, la un moment dat, inteligența artificială va ajunge un stil de viață pentru noi, va face parte din activitățile noastre și este important să interacționăm cu ea, tocmai pentru a o înțelege și a vedea că noi suntem cei care o controlăm pe ea și nu ea pe noi. Atâta timp cât știm să o stăpânim, așa cum am învățat treptat să ne adaptăm și la rețelele sociale și la smartphone și la tot ceea ce înseamnă internet, cu siguranță ne vom adapta și la ceea ce implică inteligența artificială. Trebuie să nu uităm faptul că, orice ar fi, până la urmă, ea este cea care depinde de noi și partea de creativitate și de rezistență, nu se poate compara cu ceea ce putem noi face. ”, a mai spus prezentatoarea TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 23 aug 2023, 12:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience