Ce flori NU trebuie să oferi niciodată de 8 Martie. Greșelile pe care trebuie neapărat să le eviți

Data publicării:
Sursa foto: unsplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unsplash.com

Nu toate florile sunt potrivite pentru a fi oferite în dar de 8 Martie. 

De 8 Martie, toată lumea sărbătorește Ziua Internațională a Femeii, când florile se numără printre principalele cadouri pe care bărbații le oferă tuturor doamnelor din viața lor. Există însă niște indicații în acest sens, întrucât nu toate florile sunt potrivite pentru a fi oferite astăzi.

Așadar, dacă 8 Martie te-a prins pe ultima sută de metri și nu știi ce cadou să îi face mamei, colegei, șefei sau partenerei de viață, ai ajuns în locul care trebuie. Chiar dacă toate florile ne fură ochii și ni se par potrivite, la prima aparență, acestea ar putea transmite un mesaj greșit.

Spre exemplu, cea mai nepotrivită floare pe care o poți oferi în această zi este laleaua galbenă. Aceasta simbolizează gelozia, trădarea și poate transmite subtil ideea de despărțire. 

Ce flori NU trebuie să dăruiești de 8 Martie

Pe lista de „așa nu” mai regăsim însă și alte flori, pe lângă lalelele galbene. Este vorba despre frezii, zambile sau garoafe, unele dintre ele fiind oferite la o înmormântare. De asemenea, trebuie să eviți să pui într-un buchet oferit de 8 Martie flori artificiale, care nu vor fi privite deloc cu ochi buni de femeia din viața ta. 

Ce flori poți să dăruiești, în schimb

Dacă vrei să mergi la sigur și să nu dai greș cu alegerea făcută, atunci cea mai bună opțiune rămân, în continuare, trandafirii roșii sau roz.

Dacă vine vorba despre o altă femeie din viața care, care nu îți este partener de viață, atunci ar mai fi foarte potrivit și un buchet de crini, bujori sau orhidee. 

Mesaje de 8 Martie

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!"

„Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”

„De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„De 8 martie îți urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră, prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„8 Martie este o zi plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească. În această zi remarcabilă noi, bărbaţii, venerăm cu un deosebit respect – mamele, prin tandreţe şi iubire – soţiile, prin dragoste şi grijă părintească – fiicele, prin veşnice aduceri aminte – bunicile. ”

„Fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, armonie, dragoste, înţelepciune, zâmbete de copii, bunăstare, sănătate Dumneavoastră şi apropiaţilor Dumneavoastră. Fie ca pacea şi înţelegerea să domine mereu în familiile Dumneavoastră."

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani, draga mea soție/mamă/bunică!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel