Ce floare ți se potrivește, în funcție de semnul zodiacal. Aceasta spune multe despre personalitatea ta

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Un buchet mare de flori colorate, proaspăt tăiate, poate face minuni în casa ta. De asemenea, acestea pot avea un mare impact asupra stării tale de spirit, ajutându-te să te simți mai fericit și mai relaxat. Fie că ești sau nu familiarizat cu astrologia, s-ar putea să ți se pară interesant să afli că fiecare semn zodiacal este asociat cu o floare despre care se spune că se aliniază cu energia cosmică a fiecăruia.

 

Berbec: Lalele

Fiind semnul care dă startul noului an astrologic, Berbecul este încrezător, determinat și independent. Este greu de ignorat energia ta ambițioasă atunci când dai lovitura, motiv pentru care laleaua îndrăzneață și vioaie este cea mai bună pentru tine.

"Berbecul este primul semn al zodiacului, iar lalelele reprezintă noi începuturi", spune Stardust, astrolog. De asemenea, ea remarcă faptul că acestea înfloresc la începutul primăverii, care se încadrează perfect în semnul Berbecului. Aceste flori sunt mari, aspectuoase și viu colorate - o reflectare perfectă a energiei tale.

 

Taur: Gălbenele

Taurul este un semn care se aliniază cu creativitatea, succesul și luxul. Pentru tine, viața este menită să fie savurată pe îndelete alături de cei pe care îi iubești cel mai mult. Iar tu vrei ca locuința ta să fie o reflectare a acestei energii.

Astrologii spun că gălbenelele sunt, de asemenea, asociate cu puterea, vitalitatea și optimismul. "A avea un buchet mare de aceste superbe flori aurii în jurul casei va ajuta la aducerea unei note de natură în interior - ceea ce cu siguranță va mulțumi ochiul artistic și estetic al acestor semne", adaugă ea.

 

Gemeni: Iris

Ingenioși, fermecători și amuzanți, Gemenii sunt cameleoni sociali și știu cum să se adapteze la orice situație. Te mândrești cu faptul că ești flexibilă și dezinvoltă, dar uneori viața ta socială aglomerată poate ajunge să fie un pic prea mult.

Irisul, care simbolizează înțelepciunea, concentrarea și echilibrul, "este o floare liniștitoare și poate ajuta la împământenirea vieții Gemenilor", spune Stardust. 

 

Rac: Trandafiri albi

Ca familist al zodiacului, îți place să-ți transformați casa într-un sanctuar personal, cultivând un sentiment de pace și seninătate. Și, fiind semnul cel mai atent, nu te temi de o floare care necesită multă întreținere și multă atenție.

"Fiind conduși de Lună și de toată gloria ei, Racul rezonează cu florile care capătă o strălucire luminoasă și denotă inteligența lor emoțională", spune Stardust. Trandafirii albi simbolizează inocența, puritatea sufletului și umilința, așa că vor fi o completare excelentă pentru casa ta.

 

Leu: Floarea-soarelui

Îndrăznețe și regale, floarea-soarelui este un adevărat spectacol, exact ca tine, Leu. Oriunde te-ai întoarce, aura ta îmbătătoare îi face pe cei din jurul tău să zâmbească. Fiind semnul guvernat de Soare, care reprezintă sinele și dorințele inimii, energia Leului se referă la creativitate și autoexprimare.

"Floarea-soarelui și Leii sunt primitori, luminoși și plini de viață. Ambele reprezintă, de asemenea, fericirea, bucuria și lumina soarelui, care este vibrația pe care o emană", spune Stardust. Floarea-soarelui înflorește și în perioada de vârf a sezonului Leilor.

 

Fecioară: Margarete

Subtilă, dar sofisticată, ești mândră de felul în care te porți, Fecioară. Ai un ochi deosebit pentru detalii (unii te pot numi perfecționistă), așa că stilul tău tinde să fie elegant și atemporal.

Deloc surprinzător, floarea care surprinde cel mai bine energia ta pământeană și de încredere este margareta mică, dar puternică. Veselă și rezistentă, margareta reflectă viziunea ta însorită asupra vieții. "Margaretele și Fecioarele sunt ambele versatile și ușoare în personalitatea lor, ceea ce le face să se potrivească perfect din punct de vedere cosmic și floral", spune Stardust.

 

Balanță: Albăstrele

Cu o capacitate naturală de a fermeca și de a comunica cu ceilalți, ești unul dintre cele mai extrovertite semne, Balanță. Cu toate acestea, datorită planetei care te guvernează, Venus, există o latură blândă și foarte romantică în tine, ceea ce te face să fii atrasă de florile care reprezintă frumusețea, pacea și dragostea necondiționată.

 

Scorpion: Hibiscus

Scorpionii pot fi greu de cunoscut la început. Fiind un semn de apă emoțional și observator, este nevoie de un pic de efort și de convingere pentru a te scoate din carapacea ta. Dar, odată ce te deschizi, ai o latură amuzantă și jucăușă.

În mod similar, înflorirea florii de hibiscus apare brusc, orbindu-i pe cei care au suficientă răbdare să o cultive. "Pasiunea. Putere. Transformare. Toate acestea sunt cuvinte care nu descriu doar semnul zodiacal Scorpion, ci și floarea Hibiscus datorită energiei  puternice", spune Stardust.

 

Săgetător: Garoafe

Colorați, plini de viață și puțin imprevizibili, Săgetătorilor le place să abordeze viața cu capul înainte. Energia ta optimistă și iubitoare de distracție te menține deschis la noi experiențe și înseamnă că nu ești niciodată mulțumit să stai prea mult timp într-un singur loc.


"Săgetătorul este un semn care este cunoscut pentru dorința sa de aventură și libertate", spune Stardust. Prin urmare, ea te asociază cu garoafe colorate, flori care sunt asociate în mod obișnuit cu curiozitatea, dragostea și fascinația, o potrivire perfectă pentru personalitatea ta îndrăzneață.

 

Capricorn: Panseluțe

Cunoscut pentru faptul că ești muncitor și hotărât, îți place să-ți arăți roadele muncii tale, Capricorn. Nu ești întotdeauna primul care termină sau cel mai lăudăros, dar dedicarea ta pentru perfecțiune este ceea ce îți oferă un avantaj față de ceilalți.

"Panseluțele sunt floarea oficială a semnului zodiacal Capricorn pentru că sunt primele care înfloresc la începutul noului an și își folosesc toată energia pentru a înflori", spune Stardust. Acestea necesită o cantitate dedicată de atenție și îngrijire pentru a-și atinge potențialul maxim, dar răsplata vibrantă merită.

 

Vărsător: Pasărea de paradis

Îndrăzneț și impresionant, există ceva neconvențional și captivant în felul în care te miști prin lume, Vărsătorule. Nu te deranjează să răvășești câteva pene și savurezi șansa de a-ți arăta excentricitățile.

"Vărsătorul este cunoscut ca fiind individualist și unic, la fel ca floarea pasărea paradisului", spune Stardust. "Cu petalele sale colorate, este o floare unică, ca și semnul zodiacal Vărsător." Nuanțele sale tropicale sunt la fel de atrăgătoare ca și tine.

 

Pești: Nuferi de apă

Peștii sunt intuitivi, iubitori și loiali. Fiind semnul guvernat de visătorul Neptun, ai o imaginație plină de viață și o dispoziție prietenoasă care îi atrage pe ceilalți către tine în mod natural. Un semn atât de puternic influențat de energia sa emoțională de apă ar prefera o frumoasă floare acvatică precum nufărul.

"Multe culturi din întreaga lume cred că nuferii sunt un simbol al iluminării și al frumuseții divine, ceea ce face ca acesta să se alinieze cu Peștii", spune Stardust, potrivit Bestlife.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel