Ce film de Crăciun ar trebui să urmărești în funcție de semnul tău zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Zodiile și filmele de Crăciun. Este sezonul în care trebuie să fii vesel și nimic nu induce mai multă veselie decât vizionarea unui film de Crăciun.

Sezonul sărbătorilor a sosit și, odată cu el, apare și dorința de a evada din cotidian, pentru a ne consola în lumea filmelor de Crăciun, cu farmecul lor ușor și veselia lor neîncetată.

Având în vedere noul raport tulburător conform căruia "Două treimi dintre adulți vor spune prietenilor și familiei că sunt "bine" de sărbători, chiar dacă nu sunt bine", se pare că această bucurie nu a fost niciodată mai necesară.


În speranța că sărbătorile tale sunt mai mult încântare decât disperare, iată o listă de filme de Crăciun potrivite pentru fiecare semn zodiacal.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
"Steppin' Into the Holiday"

Regele incontestabil al Crăciunului, Mario Lopez, care a domnit în "Feliz Navidad" și "Holiday In Santa Fe", se întoarce pe tron cu "Steppin' Into the Holiday", un film despre un dansator celebru care renunță la concertul său de televiziune și se îndreaptă spre casă de sărbători. Renunți la o slujbă de lux în timp ce recesiunea se apropie? O mișcare îndrăzneață și foarte, foarte tipică unui Berbec. În ceea ce privește întoarcerea în trecut, "A Christmas Story", este un film care se potrivește cu Berbecul, cu o poveste care se bazează pe trei provocări, obsesie, control slab al impulsurilor și lămpi lipicioase. Pentru inițiați, "A Christmas Story Christmas", continuarea îndrăgitului original din 1983, este disponibil acum pe HBO Max.

TAUR (20 aprilie - 20 mai)
"Catering Christmas"

Cei din Taur se dau în vânt după o gustare și sunt adesea rezistenți sau pur și simplu suspicioși la avansurile romantice. Ambele elemente sunt în joc în "Catering Christmas", care urmărește povestea unei ospătărițe  în timp ce face față avansurilor fermecătorului bon vivant nepot al unei matriarhe cu bani. Mâncarea? Bogăție? Tendințe de dependent de muncă? Foarte în ton cu marca taurului. În ceea ce privește filmele de Crăciun clasice, Taurii, scepticii naturali care guvernează a doua casă a valorilor și a posesiunilor, vor aproba "Miracle On 34th Street", o meditație despre capitalism, povara dovezii și frumusețea de a crede.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)
"The Santa Clauses"

Cu Tim Allen, un Gemeni din viața reală, seria "The Santa Clauses" este cea mai recentă parte a francizei "Moș Crăciun". Premisa este una apropiată de inima extrem de indecisă a fiecărui Gemeni, deoarece un Moș Crăciun aflat la vârsta pensionării trebuie să se confrunte cu echilibrul dintre viața profesională și cea personală și cu consecințele alegerilor sale greșite. Pentru un film de Crăciun de tip "throwback", "Love, Actually", cu ansamblul său amețitor de povești interconectate de dragoste, speranță și veselie de sărbători, se va potrivi cu atenția fațetată a celor din Gemeni.

 


RAC (21 iunie - 22 iulie)
"Falling For Christmas"

Cu regina Racilor, Lindsay Lohan, "Falling For Christmas", de la Netflix, este povestea unei moștenitoare de hotel care își pierde memoria atunci când se prăbușește din vârful unui munte. Urmează ilaritate, momente înduioșătoare și o confruntare cu un raton. Trailerul ne amintește: "uneori, a uita cine ai fost înseamnă a descoperi cine ești", ceea ce mie îmi sună foarte mult ca un semn de apă care justifică pierderea cunoștințelor de alcool sau alegerea proastă a partenerilor romantici.

LEU (23 iulie - 22 august)
"Christmas With You"

Cu Freddie Prinze Jr., un îndrăgostit de la începutul anilor '80 și  Sarah Michelle Gellar, "Christmas With You", de la Netflix, urmărește un star pop mărinimos aflat în declinul carierei, care decide să îndeplinească dorința unui fan norocos (care se întâmplă să aibă un tată foarte sexy). Rutine de dans?  Gesturi mărețe? Toate acestea îl fac pe Leu să se distreze.

FECIOARA (23 august - 22 septembrie)
"Rudolph the Red Nosed Reindeer"

Fecioara prosperă când este subestimată și nicio poveste nu încapsulează spiritul câinelui sau renului de jos, dacă vreți, ca "Rudolph the Red Nosed Reindeer". În arcanele majore ale tarotului, Fecioara este reprezentată de Pustnicul care, la fel ca Rudolph, luminează pentru ceilalți o cale de ieșire și de trecere.

 

BALANȚĂ (23 septembrie - 22 octombrie)
"Designing Christmas"

Guvernată de Venus, planeta iubirii, a esteticii și a designului interior, cei din Balanță se vor îndrăgosti de "Designing Christmas" de la Discovery+, povestea a doi co-prezentatori ai unei emisiuni de renovare a casei, care se confruntă cu sentimente de dragoste nerezolvate și cu o logodnă incomodă. Pe locul al doilea la capitolul clasici se află "Elf" al lui Will Ferrell. Pentru că soarele se află în toamnă în Balanță, nativii sunt înclinați să aibă relații dificile cu tații lor și niciodată această dinamică nu a fost mai încântător dramatizată decât în balada spiridușului Buddy și a tatălui său, un încrezut care în cele din urmă își revine.

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)
"Spirited "

Avându-l în rolul principal pe  Scorpionul Ryan Reynolds, "Spirited" se bazează în mod vag pe "A Christmas Carol" de Charles Dickens. Promițând că, în Ajunul Crăciunului, "un suflet întunecat este selectat pentru răscumpărare", Will Ferrell joacă rolul fantomei Crăciunului prezent, însărcinată să îl conducă pe Reynolds într-o călătorie spre mai bine. Nimeni nu iubește mai mult decât un Scorpion un arc de poveste în care un tip rău devine bun, ceea ce face ca această ofertă Apple+ să se potrivească perfect. O mențiune de onoare merge la capodopera gotică animată scorțoasă a lui Tim Burton, "A Nightmare Before Christmas".

SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)
"A Boy Called Christmas"

"A Boy Called Christmas", de la Netflix, îl urmărește pe tânărul Nikolas în timp ce pornește spre cele mai îndepărtate colțuri ale nordului cu scopul regal decretat de a recupera speranța. Această premisă este o momeală cinematografică pură pentru Săgetătorul  care nu iubește nimic mai mult decât o călătorie neașteptată și o misiune optimistă. Pe locul al doilea se află povestea de călătorie și un final fericit garantat de Hallmark, "Un Crăciun în Elveția".

 

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)
"National Lampoon's Christmas Vacation"

În astrologie, Capricornul reprezintă arhetipul tatălui și niciodată nu a existat un tată de sărbători mai bine dezlănțuit decât Chevy Chase în rolul lui Clark Griswold din "National Lampoons Christmas Vacation". Pe locul al doilea pentru Capricorn este "How The Grinch Stole Christmas", cu Jim Carrey, capricorn viața reală.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)
"Singur acasă"

Există dezbateri aprinse dacă "Singur acasă" este sau nu un film de Crăciun, la fel cum există dezbateri aprinse dacă oamenii Vărsător vin sau nu de pe planeta Pământ. În raport cu intriga, majoritatea vărsătorilor de tipul lupilor singuratici ar saluta șansa de a-și petrece sărbătorile singuri într-o casă de lux, mâncând înghețată și păcălind răufăcătorii.

PEȘTI (19 februarie - 20 martie)
"Lights, Camera, Christmas"

"Lights, Camera, Christmas" de la Hallmark Channel spune povestea unei femei al cărei oraș natal este invadat de o echipă de producție care filmează un film de Crăciun, iar protagonista noastră vibrează în mod previzibil cu chipeșul bărbat care joacă rolul principal. Guvernat de planeta viselor Neptun, Peștele este asociat cu filmul, fantezia și romantismul îndepărtat. Trailerul întreabă: "Când vei crede că totul este posibil?", o întrebare absolut creionată de un nativ Pești. Pe locul al doilea pentru cei din Pești, care nu-și dau ochii peste cap la existența îngerilor sau la influența lor, ar fi clasicul de Crăciun, "It's A Wonderful Life", potrivit Nypost.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel