Ce fel de personalitate ai, în funcție de cum strângi pumnul. Nu te-ai fi gândit la asta

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Zacke Feller
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Zacke Feller

Printre numeroasele lucruri care pot dezvălui de fapt personalitatea unui individ, modul în care se strânge pumnul este destul de popular. Există diferite moduri în care oamenii își strâng pumnul; în timp ce unii îl strâng strâns, alții îl strâng mai lejer. Cu toate acestea, în acest articol vom discuta despre modul în care așezarea degetelor și a degetului mare în pumn determină personalitatea dumneavoastră.

Pumnul cu degetul mare sprijinit pe degetul arătător

Unii oameni fac un pumn moale și lejer. În acest caz, degetul mare se sprijină pe degetul arătător, iar rapoartele sugerează că aceste persoane sunt amabile și au o inimă caldă. Aceste persoane sunt atât de amabile și generoase din fire încât, de multe ori, oamenii profită de partea lor bună.

Acestor persoane li se sugerează să aibă grijă de ele însele și să învețe din experiențele lor. Ar trebui să fie amabile și generoase, dar, în același timp, să nu lase oamenii să profite de ele.
De exemplu, dacă cineva v-a înșelat deja în trecut, dar vine din nou la dumneavoastră cu o poveste mai dureroasă și vă cere ajutorul, nu vă lăsați emoțiile să cedeze imediat. Faceți o mică cercetare de fond.

Un pumn strâns, cu degetul mare plasat ferm pe arătător și degetul mijlociu

Rapoartele spun că persoanele care își strâng ușor pumnul în acest fel sunt foarte creative. În ciuda faptului că se tem de eșec, aceste persoane nu fac un pas înapoi în perioadele de încercare. Aceste persoane sunt magneți umani și își fac prieteni oriunde merg.
În afară de aceasta, aceste persoane sunt extrem de inteligente și sunt și prea cinstite.

Un pumn strâns cu degetul mare sub celelalte degete

Acesta este tipul de pumn pe care îl fac de obicei copiii. Acești oameni sunt foarte calmi din fire. Sunt amuzanți, spirituali și fermecători și atrag oamenii oriunde merg.
O altă trăsătură interesantă a acestor persoane este că iubesc și caută armonia în tot ceea ce fac și acesta este motivul pentru care se conectează emoțional cu oamenii care sunt în stres și încearcă să le facă lucrurile mai bune, potrivit timesofindia.com

Semnificaţia munţilor din palmă

Invitat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum ne arată munții din palmă dacă vom deveni sau nu bogaţi.

"Aceste umflături unele sunt perfect sub deget, dar nu este obligatoriu. Aceste umflături se numesc munţii şi se află sub toate degetele.

Avem şi sub degetul arătător, Venusianul. Avem şi muntele lunii, iar lungă este muntele lui Marte. Cel care caută scandalul. În podul palmei, avem şi câmpia lui Marte. 

Avem şi şeful Neptun, care dirijează linia vieţii, a capului. Fiecare munte vine şi denotă ceva. Este exemplificarea creierului pe palmă. Universul este în palma noastră, trebuie doar să-l decodăm.

Muntele lui Jupiter este sub primul deget reprezintă puterea şi spritul de lider. Dacă este bine definit, toate aceste calităţi sunt cu prisosinţă. Când este plat, atunci aceste calităţi lipsesc. Puterea pe care ţi-o doreşti este fadă. 

Muntele lui Saturn este sub degetul mijlociu. Este omul care evită conflictele. Dacă este bine dezvoltat are spiritul responsabilităţii. Sunt oameni înţelepţi care îşi asumă deciziile. Sunt oameni care obţin rezultate datorită forţelor sale. Este un semn al ghinionului atunci când nu este bine evidenţiat. Aceşti oameni să fie atenţi la cum investesc banii.

Muntele lui Apolo sub inelar. Reprezintă încrederea în sine, inteligenţa şi bunătatea. Dacă este mai şters, devii o persoană mai anoastă. Depinzi mai mult de emoţii şi faci greşeli când nu te aştepţi. Este o persoană care poate pune în pericol propria relaţie. 

Muntele lui Mercur. Este un bun comerciant. El vorbeşte despre prosperitate financiară. Poţi face un business singur. Deci, eşti un om pregătit pentru afacere. Ai valoarea lui 8. Dacă nu îl ai deloc, vei duce o viaţă plină de lipsuri, iar banii vor scăpa printre degete. Ai parte de tot felul de necazuri.

Muntele lui Marte. Persoana aceasta este mereu pusă pe harţă. Este persoana care caută scandalul. Este o persoană conflictuală.

Muntele Lunii este aproape de încheietură. Reprezintă frumuseţea, imaginaţia şi emoţiile. Sunt oamenii cărora le plac călătoriile. Le place teribilismul. Dacă este evidenţiat, aceştia oameni sunt atraşi de artă şi spiritualitate. Dacă nu este evidenţiat, atunci această persoană este cu capul în nori. Pot fi uşor păcăliţi.

Muntele lui Venus care se află sub degetul mare. Dacă este puternic evidenţiat eşti bazat pe ale tale forţe. Când este lipsă, atunci eşti omul care lasă garda jos. Este genul de persoană care are grijă de propria sănătate.", a mai spus numerologul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel