Ce fel de mamă ești, în funcție de zodie. Mahai Voropchievici, previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Maihai Voropchievici  a prezentat „horoscopul mamelor”, pentru toate semnele zodiacale.

Mihai Voropchievici a fost prezent în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, unde a dezvăluit horoscopul mamelor. 

 

Berbec

Mama Berbec este o impetuasă. Este deşteaptă şi strălucitoare. Are energie cât pentru 10 mame. Iubeşte să fie activă, dar este şi puţin leneşă. Este un prieten extraordinar pentru copiii săi. Este mereu prezentă în viaţa copilului. Este şeful de autocar. Este determinată să fie convinsă că familia sa va beneficia de tot ce este mai bun. Ştie şi cum să se distreze.

Taur

Mamele Taur ştiu cât sunt de importante în viaţa copiilor. Le vor oferi totul copiilor. Face reguli stricte în viaţa copiilor. Cam cum se simte ea, vrea să fie aşa şi copiilor. Sunt destul de prezente în viaţa copiilor. Mama Taur este contabilul casei.

Gemeni

Mama Gemeni este o mamă specială. Este plină de viaţă şi distractivă. Ştie cum să-i facă pe copii să se simtă importanţi şi ocupaţi. Îi poate învăţa multe pe copii. Sunt capabile să facă 10 lucruri în acelaşi timp. Este chiar o super femeie. Este spumoasă ca o şampanie. Ştie cum să se menţină tânără.

Rac

Este cea mai grijului. Iubeşte reuniunile de familie şi sunt foarte sentimentale. Ţine peste ani toate cadourile de la copii. Reuşesc să-şi ţină copiii aproape. Vor avea mereu timp pentru o îmbrăţişare. Vor în permanenţă să-i aibă pe ai ei aproape.

Leu

Este energică şi afectuasă. Este un partener de joacă pentru copii ei. Copiii ei vor creşte echilibraţi şi creativi. Va face mari sacrificii pentru familia ei. 

Fecioară

Mama Fecioară este specială pentru că te poţi baza pe ea. Este foarte cosecventă şi poate conduce o casă foarte ordonată. Îşi ia rolul de mamă foarte în serios. Are tone de răbdare pentru familia ei. Investeşte foarte mult timp şi energie ca să-şi menţină căminul armonios. Stă ca o cloşcă pe lângă puii ei.

Balanţă

Mama Balanţă ştie cât să spună pauză şi să miroasă trandafirii. Sunt cam aeriene. Când dă de tensiune, stă în natură şi vrea să stea cu copii. Sunt mămici grijulii şi nu vor uita niciodată de relaţie cu soţul. Pun accent pe bunele maniere şi pe petrecere timpului împreună.

Scorpion

Mama Scorpion este puternică şi intensă. Puţin îi pasă de restul lumii. Ştie ce are de făcut. Întotdeauna îşi conduce căminul după o rutină. Vrea ca totul să fie pus la punct. Îşi ia familia foarte în serios.

Săgetător

Mama Săgetător nu slăbesc niciodată ritmul. Copiii vor avea parte de multe aventuri. Mamele acestea sunt foarte sincere şi pun accentul pe asta, oricât ar fi de dureros. Nu vor ca ai lor copii să mintă.

Horoscopul mamelor, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Mama Capricorn este stâlpul casei şi forţa care ţine totul în frâu. Are tot timpul în cap următorii 10 paşi. Le oferă multă încredere copiilor ei. Nu acceptă conflictele în casă. 

Vărsător

Mama Vărsător este o mamă modernă. Este foarte conectată la prezentul copiilor. Sunt convinse că şcoala vieţii este foarte importantă. Le place să socializeze şi astfel vor da multe petreceri. Nu le interesează părerea celorlalţi. Este cea mai pragmatică mamă.

Peşti

Este specială pentru că este plină de imaginaţie. Pare că ştie la ceea ce te gândeşti. Nu trasează prea multe reguli. Este plină de compasiune atunci când vrei să fii înţeles. Este cineva în care te vei putea simţi mereu în siguranţă. De multe ori, propriile dorinţe le transmit copiilor. Vor ca copii lor să facă ceea ce ele nu au putut face.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel