Ce fel de caracter ai în funcţie de forma mâinii. Mihai Voropchievici: "Este mâna omului cu reuşite în viaţă"

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce fel de caracter ai în funcţie de forma mâinii.

Invitat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce fel de caracter ai în funcţie de forma mâinii.

"Cea mai interesantă mâna este cea mare. În acest caz, creierul domină inima. Este o persoană gânditoare care ştie să-şi controleze emoţiile şi care nu decide nimic la întâmplare.

Totodată, mâna mare denotă un spirit analitic minuţios, care vrea să ştie şi cel mai mic detaliu înainte de a trece la acţiune. Decizia odată stabilită niciun obstacol nu-i mai stă în cale. Pot deveni încăpăţânate, dar şi tenace.

Ştie să păstreze un secret. E prea puţin maleabilă şi se pliază cu greutate la schimbări. Poate arăta puţină timiditate.

Mâna mică - Cei care au mână mic înseamnă că inima domină creierul. Observă mai bine imaginea de ansamblu decât detaliile. Gândirea este mai puţin profundă. Anunţă un caracter vesel şi optimist. Mâna mică arată o uşurare în a se adapta.

Adoră bârfele şi părăvlăgeala. Dacă vrei să afle tot oraşul, spune-i unei persoane cu mână mică.

Mână cu degetele mici, dar lată. Persoana are multă vitalitate. Este puternică, curajoasă şi luptătoare. Este mâna omului care are reuşite în viaţă. Pot fi mai direcţi, şi sunt foarte tupeişti. Poate să calce în picioare pentru a avea succes. Este inteligentă.

Mâna îngustă, de artist. Este mâna celor lipsiţi de încredere. Sunt nesiguri. Sunt suspicioşi. Nu este o mână fericită, pentru că trăieşte în permanenţă în nesiguranţă. Îi scade elanul. Suferă şi de o nesiguranţă cronică . Sunt persoane foarte longevive. 

Mâinile care pot să mintă sau să nu mintă. Sunt acele mâini de artist boeme. Sunt cei care ştiu să trăiască clipa. Sunt mai nepăsători. Ţin secrete", a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin

"Se adună fiecare cifră din data naşterii. Deci, ziua, luna şi anul. Apoi reducem la o singură cifră.", a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 1

Pentru un partener cu cifra de destin 1, ideal ar fi ca partenerul să aibă cifra de destin 3 sau 5. 1 este mai auster, iar 3 şi 5 sunt două firi libere şi expansiva, care nu te lasă să mori. Unui 1 îi trebuie un năzdrăvan. La fel de bine se poate plia cu un 6. Este foarte benefic pentru că 6 este foarte afectiv. 6 este singura cifră de destin care se pliază cu celelalte. Dacă vrei numai dragoste, ai nevoie de o cifră de destin 6. 1 cu 1 - iese pasional, dar până îşi scot ochii. E ca şi cum te vezi pe tine în oglindă. 1 cu 7 este productivă, pentru că 7 are o latură romantică. 7 nu prea vorbeşte. 1 cu 8, niciodată. 8 este auster. E omul care vrea competiţie

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 2

Cifra de destin 2 poate avea o relaţie armonioasă cu 8, dar şi cu 9. 4 si 7 sunt potrivite, dar face o combinaţie fantastică cu 4. 4 si 8 sunt partenerii care vor dragoste şi o căsnicie fericită. 2 merge cu 1 si cu dinamicul 5. Poate fi ceva pasional. Nerecomandată combinaţia 2 si cu 3.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 3

Voiosul 3 este compatibil cu 5 si 7. 5 la fel de aventuros, iar 7 introvertit. Combinaţie care nu se prea potriveşte este cu 1 şi 8. 3 şi 8 este ideală pentru a construi ceva. Ar trebui evitate relaţiile cu cifra de destin 4. Uneori şi cu 6, chiar dacă e armonios nu este compatibil cu 3.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 4

4 se combină foarte bine cu 2, 6 şi 8. 4 şi 8 iese catastrofă. O combinaţie posibil şi echilibrată este între 4 şi 7. Nu sunt recomandate relaţiile cu 5 şi cu 3.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 5

Cel cu cifra de destin 5 poate încerca relaţii cu 1, 3, 6. Cel mai potrivit ar fi cu 3 si cu 7. Ei sunt firi libere, iar cât timp sunt firi libere fiecare face ce vrea. Nu îşi reproşează. O combinaţie bună cu 8 şi cu 9, dar nu se leagă. 9 nu va înţelege niciodată nevoia de nou şi de aventură. El face aventura, dar pe muteşte. 5 mai bate şi toba.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 6 

Cifra de destin 6 merge cu 2. Câteodată merge şi cu 8, dar 6 se înţelege bine cu eroicul 1. Are asigurată liniştea în casă. Mai încearcă şi relaţie cu exoticul de 5, dar doar aşa ca să vadă cum e cu un năzdrăvan.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 7

Cifra 7 de destin este critică şi pretenţioasă. Aşteaptă numai lucruri măreţe. El nu acceptă orice oameni. Cea mai potrivită combinaţie ar fi cu 3 şi 5. Pe 2 îl consideră foarte superficial. Numărul 8 este prea materialist pentru 7. În timp ce cea mai proastă combinaţie este cu 9. 7 şi 6 face o combinaţie benefică atât timp cât 7 nu devine obositor pentru 6.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 8

Este în căutarea unui partener pe care să-l poată manipula. Cu 2 şi 6 ar fi combinaţia cea mai bună. Şi cu 4, dar uneori. Aştia au timp doar de muncă şi afaceri. 6 nu trebuie să fie obositor. Poate să aibă o relaţie cu numărul 1, dar fiind cu păreri diferite, pot ieşi scântei. Pentru aventuri - 8 cu 3 şi 5.

Ce partener ni se potriveşte în funcţie de cifra de destin, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 9 

E secretos. 9 încearcă câteodată să facă o combinaţie cu 6 şi 3. Cu 2 poate să fie compatibil. Fac combinaţie atât timp cât nu-şi expun familia. O altă relaţie ar putea fi între 9 şi 1. 1 e curios cât de afectiv e 9 şi cum ştie să ofere dragoste. 9 este căutător de dragoste şi întotdeauna pentru el orice legătură nouă este o nouă descoperire. Evită numărul 5 şi 7.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel