Ce faci dacă e cutremur noaptea. Ce este "triunghiul supraviețuirii" și de ce trebuie să ai un rucsac de URGENȚĂ. Biriș: Se rămâne fără curent și fără semnal la telefon

Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor Dave Anker
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor Dave Anker

Cutremure puternice au avut loc în această dimineață, în Turcia și România. Cum trebuie să ne comportăm în caz de cutremur și de ce este important să avem un ”plan al familiei”.

Cutremurele de mare amploare din Turcia, de 7,8 și 7,5 grade pe scara Richter, și multitudinea de replici dintre cele două, ce au avut loc în această dimineață, soldate cu mii de morți și răniți, dar și cu pagube materiale însemnate,  precum și cutremurele din România, de 4,5 grade, cu patru replici de peste 2 grade, readuc în discuție cum trebuie să ne comportăm atât înainte de cutremur, cât și în timpul  sau după cutremur.

”Este foarte importantă pregătirea în prealabil, adică să avem acasă un mic strict necesar, un rucsac pentru situații de urgență, în care să fie alimente, să fie medicamente, plus un plan, în cazul în care va fi un cutremur și se rămâne fără energie electrică sau fără semnal la telefonia mobilă.

Cite;te continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel